Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Μεζέδες κάτω απ’ την Ακρόπολη, παραμύθια στο πατάρι

Αφράτη συκωταριά στο τηγάνι με ρίγανη, γαρδουμπάκια, σεφταλιές και ποικιλία από χωριάτικα λουκάνικα, τζατζίκι και γαλακακτομπούρεκο θα ...


Αφράτη συκωταριά στο τηγάνι με ρίγανη, γαρδουμπάκια, σεφταλιές και ποικιλία από χωριάτικα λουκάνικα, τζατζίκι και γαλακακτομπούρεκο θα μπορούσε να είναι ένα κλασικό μενού για την Τσικνοπέμπτη. 

Όταν όμως τα συγκεκριμένα πιάτα πρόκειται να σερβιριστούν σε έναν χώρο που δεν έχει συνδεθεί με την τσίκνα της συγκεκριμένης γιορτινής νύχτας - το Μουσείο Ακρόπολης - τότε η βραδιά αποκτά εναλλακτική διάθεση. 

Θέλοντας να λειτουργεί ως ζωντανό κύτταρο της πόλης, το Μουσείο ειδικά για αυτή την Πέμπτη θα μείνει ανοιχτό έως τα μεσάνυχτα με ειδικό μενού αξίας 28 ευρώ, ενώ οι εκθεσιακοί χώροι θα λειτουργούν έως τις 22.00 για όσους επιθυμούν να χορτάσουν και πνευματικά (πληροφορίες και τηλεφωνικές κρατήσεις στο τηλ. 210-9000.915  τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του Μουσείου). Από τις 8 μ.μ. θα υπάρχει πλούσιος μπουφές με φρέσκιες σαλάτες, ποικιλίες κρεατικών και σπιτικά γλυκά (δείτε το μενού της Τσικνοπέμπτης).

Αν πάλι μια βόλτα έως το Μουσείο δεν είναι στις προτεραιότητές σας, τότε μπορείτε να επισκεφθείτε το πατάρι Ακρότεχνο (Θεμιστοκλέους 31, τηλ. 211-4017.198), όπου ο Δημήτρης Προύσαλης θα αφηγηθεί άσεμνα λαϊκά αποκριάτικα παραμύθια. Ιστορίες που έχουν πλαστεί για να ακούγονται μόνο μία νύχτα του χρόνου, όπου όλα επιτρέπονται. Στις 20.30. Είσοδος 7 ευρώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια