Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Περιήγηση στο Ιερό των Αιγυπτίων Θεών

Την Κυριακή 8 Ιουνίου 2014 οι αρχαιολόγοι του Μουσείου Μαραθώνος σας προσκαλούν σε μια περιήγηση στο Ιερό των Αιγυπτίων Θεών.


Την Κυριακή 8 Ιουνίου 2014 οι αρχαιολόγοι του Μουσείου Μαραθώνος σας προσκαλούν σε μια περιήγηση στο Ιερό των Αιγυπτίων Θεών.


Την ερχόμενη Κυριακή οι αρχαιολόγοι του Αρχαιολογικού Μουσείου Μαραθώνος σας περιμένουν στο Ιερό των Αιγυπτίων Θεών, το οποίο θα είναι ανοικτό για το κοινό με ελεύθερη πρόσβαση από 09:00 μέχρι 14:30. 

Η ξενάγηση θα πραγματοποιηθεί 11:00-12:00.


Για περισσότερες πληροφορίες:

Αρχαιολογικό Μουσείο Μαραθώνος: 22940 - 55155
Αρχαιολογικός χώρος Ιερού των Αιγυπτίων Θεών: 22940 - 94020

Οδηγίες Πρόσβασης:


1. Εάν έρχεσθε από Αθήνα, αφού φτάσετε στη Νέα Μάκρη, συνεχίζετε την πορεία σας ευθεία στη λεωφόρο Αθηνών - Μαραθώνος με κατεύθυνση τον Μαραθώνα. Στα φανάρια της οδού Κεφαλληνίας, όπου υπάρχει σηματοδότηση του αρχαιολογικού χώρου, στρίβετε δεξιά.


2. Στο τέρμα της οδού Κεφαλληνίας στρίβετε κατόπιν αριστερά, επί της οδού Ποσειδώνος. Μπορείτε να αφήσετε το αυτοκίνητό σας στο τέρμα της οδού Ποσειδώνος, παράπλευρα στην περίφραξη της Πρώην Αμερικανικής Βάσης της Νέας Μάκρης και κατόπιν να βαδίσετε προς τον παραλιακό δρόμο μέσω της οδού Αχιλλέως, με κατεύθυνση τον Μαραθώνα. Ο αρχαιολογικός χώρος βρίσκεται δίπλα στον Ι.Ν. Αγ. Κυριακής, επί της ακτής.


3. Εναλλακτικά, από την οδό Ποσειδώνος στρίβετε με το αυτοκίνητο δεξιά στην οδό Ναυτιλλομένων και, κατόπιν, αριστερά στον στενό παραλιακό δρόμο ή οδό Νηρέως. Στο τέρμα της οδού Νηρέως, όπου βρίσκεται ο Ι.Ν. Αγ. Κυριακής, σχηματίζεται μικρός χώρος στάθμευσης, δίπλα στον αρχαιολογικό χώρο. Η είσοδος στον αρχαιολογικό χώρο είναι από την ακτή, μετά το εκκλησάκι.


Πηγή: Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια