Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Συνεχίζουν την αποχή οι αρχαιοφύλακες

Συνεχίζουν την επ' αόριστον αποχή από τα καθήκοντά τους Σαββατοκύριακα και αργίες οι αρχαιοφύλακες, καθώς μέχρι στιγμής δεν κρίνου...

Συνεχίζουν την αποχή οι αρχαιοφύλακες

Συνεχίζουν την επ' αόριστον αποχή από τα καθήκοντά τους Σαββατοκύριακα και αργίες οι αρχαιοφύλακες, καθώς μέχρι στιγμής δεν κρίνουν ότι έχουν ικανοποιητική απάντηση στα αιτήματά τους.

Η Πανελλήνια Ένωση Υπαλλήλων Φύλαξης Αρχαιοτήτων είχε πριν από τα Χριστούγεννα συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό, αρμόδιο για θέματα Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Χριστόφορο Βερναρδάκη. Όπως αναφέρει η ΠΕΥΦΑ σε δελτίο Τύπου, τον ενημέρωσαν για τις μειώσεις του νέου μισθολογίου ειδικά για τον κλάδο των αρχαιοφυλάκων και του ζήτησαν να παρέμβει ώστε να λυθεί το πρόβλημα. Κατανόησε το δίκαιο του αιτήματος και είπε ότι θα προσπαθήσει να το ικανοποιήσει. Η απεργία όμως συνεχίζεται μέχρις ότου επιτευχθεί αυτό. 

Οι αρχαιοφύλακες αποφάσισαν να απεργήσουν Σαββατοκύριακα και αργίες όταν πληροφορήθηκαν ότι από την αρχή της χρονιάς, με τις μειώσεις που θα ισχύσουν στο νέο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων, η αμοιβή της συντριπτικής πλειονότητας του κλάδου για τις ημέρες αυτές θα κατέβει στα μόλις 16 ευρώ.


Πηγή: Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια