Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Μήνυμα συμπαράστασης του Ζακ Λανγκ στον Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων

Ο Γάλλος πρώην υπουργός Πολιτισμού κ. Ζακ Λανγκ Μήνυμα συμπαράστασης απέστειλε ο πρώην υπουργός Πολιτισμού της Γαλλίας Ζακ Λανγκ, στον ...


Ο Γάλλος πρώην υπουργός Πολιτισμού
κ. Ζακ Λανγκ
Μήνυμα συμπαράστασης απέστειλε ο πρώην υπουργός Πολιτισμού της Γαλλίας Ζακ Λανγκ, στον Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων για τη διεθνή καμπάνια που διενεργεί με τίτλο «Τα Μνημεία δεν έχουν φωνή. Εσύ έχεις». 


Όπως αναφέρεται στο μήνυμα του πρώην υπουργού των κυβερνήσεων του Φρανσουά Μιτεράν, «διάβασα τη διακήρυξή σας για τα θέματα της αρχαιολογίας. Σας στέλνω την πλήρη υποστήριξή μου και την αλληλεγγύη μου».


Η πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, Δέσποινα Κουτσούμπα, επισήμανε μιλώντας στο ΑΜΠΕ ότι ο Σύλλογος σκοπεύει να ζητήσει από τον Ζακ Λανγκ τη μεσολάβησή του προς την ηγεσία του ελληνικού Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού για τα θέματα της προστασίας της Πολιτιστικής Κληρονομιάς.


Σημειώνεται ότι το θέμα της διεθνούς καμπάνιας του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων έχει κάνει το γύρο της Ευρώπης, μέσα από τα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης, όπως η εφημερίδα Φιγκαρό, το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων 'Ανσα και άλλα.


Πηγή: Εφημερίδα "Express"
Πηγή εικόνας: Εφημερίδα "Το Βήμα"

Δεν υπάρχουν σχόλια