Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Η ναυμαχία του Ακτίου σε... high tech έκδοση

Μία διαφορετική παρουσίαση του αρχαιολογικού υλικού που αφορά την ναυμαχία του Ακτίου το 31 π.Χ., ανάμεσα στους αντίπαλους στόλους του Οκτα...


Μία διαφορετική παρουσίαση του αρχαιολογικού υλικού που αφορά την ναυμαχία του Ακτίου το 31 π.Χ., ανάμεσα στους αντίπαλους στόλους του Οκταβιανού από τη μία πλευρά και από την άλλη του Μάρκου Αντώνιου και της Κλεοπάτρας, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σύντομα οι επισκέπτες του Νέου Αρχαιολογικού Μουσείου της Νικόπολης.



Η ΛΓ' Εφορεία Αρχαιοτήτων, προκήρυξε διαγωνισμό για το σχεδιασμό και την υλοποίηση πληροφοριακού υλικού σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή με θέμα τη ναυμαχία του Ακτίου, προϋπολογισμού δαπάνης ύψους έως 45.000,00€, στο πλαίσιο του υποέργου «Εξοπλισμός αίθουσας πολλαπλών χρήσεων Νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Νικόπολης». Το υποέργο αυτό είναι ενταγμένο στο Ε.Π. «Θεσσαλία - Στερεά Ελλάδα - Ήπειρος 2007 - 2013»- Έργου «Εξοπλισμός αίθουσας πολλαπλών χρήσεων Νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Νικόπολης».


Ανάλογες σκέψεις υπήρξαν και κατά το πρόσφατο παρελθόν, ωστόσο δεν προχώρησαν. Ας ελπίσουμε να προχωρήσουν αυτή τη φορά, καθώς η τεχνολογία δίνει μια άλλη διάσταση στην ιστορία και αναμφίβολα την κάνει πιο εντυπωσιακή και ελκυστική για τον επισκέπτη του Μουσείου.




Πηγή: atpreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια