Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Ταξίδι στο χρόνο

Την ευκαιρία να περιηγηθούν σ' ένα αρχαίο σπίτι, αλλά και να διαπιστώσουν στοιχεία που συνθέτουν το παζλ της καθημερινότητας ενός αρχαίο...

Την ευκαιρία να περιηγηθούν σ' ένα αρχαίο σπίτι, αλλά και να διαπιστώσουν στοιχεία που συνθέτουν το παζλ της καθημερινότητας ενός αρχαίου νοικοκυριού θα έχουν οι μικροί φίλοι που θα συμμετάσχουν στο θερινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Καλοκαιρινές εξερευνήσεις – Μια βόλτα σε ένα αρχαίο σπίτι». 


Πρόκειται για το δεύτερο κύκλο δράσεων που διοργανώνει το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης και θα πραγματοποιηθεί Δευτέρα 6, 13 και 20 Αυγούστου και Πέμπτη 9, 16 και 23 Αυγούστου από 10.00 - 11.30 και αφορά παιδιά από 9- 12 ετών. 


Αξίζει να σημειωθεί ότι, εκτός από την περιήγηση- ξενάγηση, τα παιδιά θα μπορούν να παρακολουθήσουν και ένα σχετικό εργαστήριο χειροτεχνίας. 


Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκινούν από σήμερα 1η Αυγούστου και θα υποβάλλονται κατά τις ώρες 12.30 έως και 13.30 στο τηλέφωνο 2310-830538 (εσωτ. 119). Τα παιδιά που τελικά θα συμμετάσχουν στις δράσεις είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους καπέλο και νερό. Οι γονείς και οι συνοδοί των παιδιών θα πρέπει να παραμένουν στο χώρο του μουσείου και, εφόσον το επιθυμούν, μπορούν να παρακολουθήσουν και αυτοί το πρόγραμμα.




Πηγή: Εφημερίδα "Αγγελιοφόρος"

Δεν υπάρχουν σχόλια