Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Συναυλία στη Ρωμαϊκή Αγορά των Δελφών το Σάββατο

Με μελωδίες κλασικής μουσικής θα γεμίσει το Σάββατο η Ρωμαϊκή Αγορά στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών, καθώς διοργανώνεται μία μοναδική ...



Με μελωδίες κλασικής μουσικής θα γεμίσει το Σάββατο η Ρωμαϊκή Αγορά στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών, καθώς διοργανώνεται μία μοναδική συναυλία στις 9 το βράδυ.

Στη συναυλία θα συμμετάσχουν εξαιρετικοί νέοι ταλαντούχοι μουσικοί από όλη την Ελλάδα με τους οποίους θα συμπράξουν παγκοσμίως καταξιωμένοι καλλιτέχνες. Συγκεκριμένα, λυρικοί τραγουδιστές με την συνοδεία του πιανίστα Δημήτρη Γιάκα, μουσικά σύνολα και η Καμεράτα Junior με τον βιολονίστα Δημήτρη Σέμση που θα τη διευθύνει, θα πλημμυρίσουν με τη μουσική τους το Αρχαίο Δελφικό τοπίο.

Κορυφαία μουσική στιγμή της συναυλίας θα είναι η εμφάνιση του διάσημου έλληνα πιανίστα Χάρη Δημαρά, ο οποίος διαπρέπει με τα ρεσιτάλ του στο εξωτερικό και είναι καθηγητής στο Ithaca College της Νέα Υόρκης.

Η έκτακτη συμμετοχή της σπουδαίας σοπράνο Μαρλίς Πέτερσεν, περιζήτητη από τις μεγαλύτερες όπερες σε όλο τον κόσμο και λάτρης της Ελλάδας και του πολιτισμού της, θα απογειώσει το πρόγραμμα της συναυλίας.

Η συναυλία διοργανώνεται από τον Σύλλογο Οι Φίλοι της Μουσικής, σε συνεργασία με την Ι’ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος Art Campus-Δελφικές Μουσικές Συναντήσεις και οργανώνεται για δεύτερη χρονιά με την υποστήριξη του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών. 

Η είσοδος στη συναυλία είναι ελεύθερη για το κοινό. Η προσέλευση θα γίνει με προκράτηση θέσεων και με επίδειξη δελτίων εισόδου για την είσοδο στο χώρο της συναυλίας. Για κρατήσεις θέσεων: τηλ. 22650-82313, 82346.



Πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια