Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Η πανσέληνος του Αυγούστου στο Μουσείο Ακρόπολης

Την Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017, στις 9 μ.μ., το Μουσείο Ακρόπολης προσκαλεί τους επισκέπτες του στη συναυλία του Μανώλη Μητσιά και της ο...

Η πανσέληνος του Αυγούστου στο Μουσείο Ακρόπολης

Την Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017, στις 9 μ.μ., το Μουσείο Ακρόπολης προσκαλεί τους επισκέπτες του στη συναυλία του Μανώλη Μητσιά και της ορχήστρας του για να απολαύσουν κάτω από το αυγουστιάτικο φεγγάρι αγαπημένες μελωδίες μεγάλων Ελλήνων συνθετών (Χατζιδάκις, Θεοδωράκης, Ξαρχάκος, Μικρούτσικος, Κηλαηδόνης, Λεοντής, Μούτσης κ.ά.).

Ο καταξιωμένος ερμηνευτής Μανώλης Μητσιάς, με σπουδαίο ρεπερτόριο, έχει σφραγίσει με την δωρική και συνάμα λυρική φωνή του το ελληνικό τραγούδι. Εδώ και 40 χρόνια ρίζωσε στις καρδιές και στα χείλη μας στίχους κορυφαίων ποιητών και μελωδίες των πιο σπουδαίων συνθετών της χώρας μας.

Την ημέρα αυτή, το Μουσείο θα λειτουργήσει όπως κάθε Δευτέρα από τις 8 π.μ. έως τις 4 μ.μ. Ωστόσο, από τις 8 το βράδυ έως τα μεσάνυχτα, το Μουσείο θα είναι και πάλι ανοιχτό με ελεύθερη είσοδο για τους επισκέπτες, δίνοντας την ευκαιρία να περιηγηθούν τις μόνιμες συλλογές αλλά και την περιοδική έκθεση «εmotions, ένας κόσμος συναισθημάτων».

Τις ίδιες ώρες θα λειτουργεί το εστιατόριο του δευτέρου ορόφου, καθώς και το καφέ του ισογείου. Τηλεφωνικές κρατήσεις πραγματοποιούνται στο τηλέφωνο (+30) 210 9000 915.


Πηγή: The TOC

Δεν υπάρχουν σχόλια