Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Αρχαία Μεσσήνη

Πολιτιστικές εκδηλώσεις διοργανώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας στο χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης για τη θερινή περίοδο του 2017.

Πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Αρχαία Μεσσήνη

Πολιτιστικές εκδηλώσεις διοργανώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας στο χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης για τη θερινή περίοδο του 2017.

Αυτές είναι συγκεκριμένα οι εξής: 

- Αύριο Πέμπτη 27 Ιουλίου: συναυλία με την Αλκηστη Πρωτοψάλτη και τον Σταύρο Ξαρχάκο στο στάδιο της Αρχαίας Μεσσήνης.

- Το Σάββατο 29 Ιουλίου: θεατρική παράσταση «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη στο θέατρο της Αρχαίας Μεσσήνης. Την παράσταση παρουσιάζει η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Ανθός» και τα έσοδα θα διατεθούν υπέρ των αναγκών του Συλλόγου «Πίστη» (Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις).

- 31 Ιουλίου: συναυλία από τη Φιλαρμονική του Δήμου Καλαμάτας με το «Αξιον εστί», σε ποίηση Οδυσσέα Ελύτη και μουσική Μίκη Θεοδωράκη στο θέατρο της αρχαίας Μεσσήνης. Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος Απανταχού Νησιωτών «Ο Πάμισος» με τον Δήμο Μεσσήνης και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας. Ελεύθερη είσοδος. 

- 2 Αυγούστου: μουσική παράσταση «Θάνος Μικρούτσικος - Νίκος Καββαδίας - Ταξίδι στον Σταυρό του Νότου».

- 7 Αυγούστου: μουσική βραδιά με την Ορχήστρα Νέων της Βιέννης «Young Master Players» σε συνδιοργάνωση του Δήμου Μεσσήνης και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας, στο πλαίσιο του εορτασμού της Πανσελήνου σε αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας. Ελεύθερη είσοδος. 

- 12 και 13 Αυγούστου: το Σωματείο “Διάζωμα”, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας και το Μορφωτικό - Ερευνητικό Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού παρουσιάζουν στο θέατρο της αρχαίας Μεσσήνης τη θεατρική παράσταση του δεύτερου μέρους της τετραλογίας "Θουκυδίδης δραματικός: Το θέατρο του πολέμου 2" και με τίτλο "Πολέμου ειρωνίες: τα εν Πύλω και εν Ιθώμη δράματα".

- 18 Αυγούστου: συναυλία με τις Μαρινέλλα, Ελένη Βιτάλη και Γλυκερία στο στάδιο της Αρχαίας Μεσσήνης

- 9 Σεπτεμβρίου: δράση «Ημέρες ευεξίας», στο στάδιο της Αρχαίας Μεσσήνης, σε συνδιοργάνωση από τον Δήμο Μεσσήνης και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας.

- 16 Σεπτεμβρίου: συναυλία - αφιέρωμα στη Μαρία Κάλλας. Σε συνδιοργάνωση από τον Δήμο Οιχαλίας και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια