Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Γρεβενά: Σε νέο χώρο το Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Ευρεία σύσκεψη με θέμα την ολοκλήρωση των διαδικασιών μεταφοράς των ευρημάτων του Παλαιοντολογικού Μουσείου της Μηλιά, στο νέο μουσεια...

Γρεβενά: Σε νέο χώρο το Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς

Ευρεία σύσκεψη με θέμα την ολοκλήρωση των διαδικασιών μεταφοράς των ευρημάτων του Παλαιοντολογικού Μουσείου της Μηλιά, στο νέο μουσειακό χώρο, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017 στο Δημαρχείο Γρεβενών, παρουσία της καθηγήτριας Παλαιοντολογίας του ΑΠΘ, Ευαγγελίας Τσουκαλά, του Ολλανδού Παλαιοντολόγου, Dick Mol, της Δρ. Γεωλογίας, Άννας Ράσιου, των αντιδημάρχων Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού, Χρήστου Πέτρου και Τεχνικών Έργων, Χρήστου Τριγώνη και υπηρεσιακών στελεχών του Δήμου, καθώς και επιστημονικών συνεργατών της ομάδας υποστήριξης του έργου.

Στη σύσκεψη καθορίστηκαν οι λεπτομέρειες και το χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης των εργασιών μεταφοράς, που γίνεται στο πλαίσιο προγραμματικής σύμβασης που υπογράφηκε μεταξύ του Δήμου Γρεβενών και του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ συμφωνήθηκε η ολοκλήρωση των διαδικασιών μεταφοράς των ευρημάτων από το κτήριο της πρώην κοινότητας Μηλιάς στο πρώην δημοτικό σχολείο του χωριού εντός του επόμενου εξαμήνου.

Πηγή: Μ. Νασιάδης, ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια