Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Εκδήλωση του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου για την νέα χρονιά

H εκδήλωση αποτελεί αφορμή για να συνομιλήσουμε με παλιούς και νέους φίλους, να παρουσιάσουμε το έργο του Μουσείου για τη χρονιά που...


Εκδήλωση του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου για την νέα χρονιά

H εκδήλωση αποτελεί αφορμή για να συνομιλήσουμε με παλιούς και νέους φίλους, να παρουσιάσουμε το έργο του Μουσείου για τη χρονιά που πέρασε.

Στην εορταστική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 17:30 στην αίθουσα του Βωμού, προσκαλεί όλους το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και η Εταιρεία των Φίλων του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου. 

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, η εκ νέου πρόσκληση γίνεται μετά την αναβολή της εκδήλωσης τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018 λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων και της δυσκολίας πρόσβασης στο κέντρο.

«H εκδήλωση αποτελεί αφορμή για να συνομιλήσουμε με παλιούς και νέους φίλους, να παρουσιάσουμε το έργο του Μουσείου για τη χρονιά που πέρασε και να σκιαγραφήσουμε τις δράσεις που προγραμματίζει τόσο το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο όσο και η Εταιρεία των Φίλων για το 2018», σημειώνει η ανακοίνωση που πληροφορεί επίσης ότι η εκδήλωση πλαισιώνεται με μουσικό πρόγραμμα από τον διακεκριμένο πιανίστα 'Αρη Γραικούση. 

Θα ακουστούν έργα του Frédéric Chopin από τα γνωστά και αγαπημένα Νυχτερινά, τις Πολωνέζες, καθώς και το Fantaisie-improptu. Θα ακολουθήσει κοπή πίτας στο Καφέ του μουσείου.


Πηγή: The TOC

Δεν υπάρχουν σχόλια