Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Η Ρεάλ Μαδρίτης ζητά άδεια για γυρίσματα στην Ακρόπολη από το ΚΑΣ

Το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο εξετάζει την Τρίτη (17/4) και ώρα 13:00 το αίτημα του ισπανικού συνεργείου της «"Real Madrid...


Η Ρεάλ Μαδρίτης ζητά άδεια για γυρίσματα στην Ακρόπολη από το ΚΑΣ

Το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο εξετάζει την Τρίτη (17/4) και ώρα 13:00 το αίτημα του ισπανικού συνεργείου της «"Real Madrid TV».

Απόδειξη πως «ο αθλητισμός είναι πολιτισμός» αποτελεί το ενδιαφέρον του επίσημου καναλιού της Ρεάλ Μαδρίτης να κάνει κινηματογραφικά γυρίσματα στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης, στο περιθώριο της παρουσίας της αποστολής της «βασίλισσας» στην Αθήνα. Το εναρκτήριο τζάμπολ της σειράς των πλέι οφ της Euroleague, Παναθηναϊκός-Ρεάλ Μαδρίτης, που κρίνουν την πρόκριση στο φάιναλ φορ (στις 3 νίκες), είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη (17/4), ενώ στο ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί και ο δεύτερος αγώνας της σειράς, την Πέμπτη (19/4).

Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής, αν το τηλεοπτικό συνεργείο της ισπανικής ομάδας προγραμματίζει να συμπεριλάβει τους παίκτες του Πάμπλο Λάσο στο ντοκιμαντέρ ή απλώς θέλει να παρουσιάσει το πιο διάσημο αξιοθέατο της Ελλάδας στους «μερένγκες». Εξάλλου, πρώτα θα πρέπει να δώσει τη θετική του απάντηση το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ), το οποίο θα εξετάσει την Τρίτη (17/4) και ώρα 13:00, στο αμφιθέατρο του κτηρίου του υπουργείου Πολιτισμού, το αίτημα του ισπανικού συνεργείου της «Real Madrid TV». Πάντως, στην αίτηση για χορήγηση άδειας από το ΚΑΣ, οι Ισπανοί κάνουν λόγο για κινηματογράφηση διάρκειας τριών ωρών, εντός των ημερομηνιών 17-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της τηλεοπτικής κάλυψης αγώνων μπάσκετ, μεταξύ Παναθηναϊκού και Ρεάλ Μαδρίτης.

Κι ενώ κάποιοι τυχεροί Ισπανοί φίλαθλοι της μπασκετικής Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζονται να απολαύσουν τα οφέλη του αθλητικού τουρισμού ταξιδεύοντας στην Αθήνα για τα πρώτα δύο παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, οι υπόλοιποι θα έχουν την ευκαιρία να συνδυάσουν από την οθόνη τους το μπασκετικό «δράμα» στο ΟΑΚΑ, με μαθήματα αρχαιοελληνικής ιστορίας.

Αν πάντως ρωτούσε κάποιος τον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο, το πιο πιθανό είναι να απαντούσε πως οι παίκτες του κι αυτός δεν ταξιδεύουν στην Αθήνα για... τουρισμό!

Πηγή: The TOC, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια