Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Εκδήλωση παρουσίασης αρχαιολογικού έργου στο Συκούριο

Παρουσιάζονται τα αποτελέσματα σχετικών ερευνών που διενεργήθηκαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια στο πλαίσιο κοινού ελληνογερμανικού ερ...



Παρουσιάζονται τα αποτελέσματα σχετικών ερευνών που διενεργήθηκαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια στο πλαίσιο κοινού ελληνογερμανικού ερευνητικού προγράμματος, το οποίο διενεργείται από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας και το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Βερολίνου με την υποστήριξη του Γερμανικού Ιδρύματος Ερευνών. 

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν ερευνητές και Πανεπιστημιακοί δάσκαλοι από την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Θα μιλήσουν με σύντομες ανακοινώσεις οι αρχαιολόγοι Γεώργιος Τουφεξής (Εφορεία Αρχαιοτήτων Εκδήλωση παρουσίασης αρχαιολογικού έργου στο Συκούριο

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού – Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας και ο Δήμος Τεμπών – Αντιδημαρχία Πολιτισμού διοργανώνουν την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 19.00 στο κτίριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Συκουρίου διάλεξη με θέμα:

«Γεωμορφολογικές και αρχαιολογικές έρευνες για τις πρώιμες ανθρώπινες εγκαταστάσεις Λάρισας) και Agathe Reingruber (Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Βερολίνου), o υδρολόγος Αντώνης Μανάκος, οι γεωλόγοι Σωτήρης Βαλκανιώτης και Βασίλειος Μέλφος (καθ. Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης) και o γεωφυσικός Γρηγόρης Τσόκας (καθ. Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης).

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.


Πηγή: LarissaNet

Δεν υπάρχουν σχόλια