Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Ο αρχαιολογικός χώρος της πλατείας Διοικητηρίου

Τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 19:00 στο Αμφιθέατρο του Μουσείου της Αρχαίας Αγοράς θα πραγματοποιηθεί η διάλεξη του Ανδρέα Στάγκου και...

Ο αρχαιολογικός χώρος της πλατείας Διοικητηρίου
Τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 19:00 στο Αμφιθέατρο του Μουσείου της Αρχαίας Αγοράς θα πραγματοποιηθεί η διάλεξη του Ανδρέα Στάγκου και της Κρινούς Κωνσταντινίδου, Αρχαιολόγων της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πόλης Θεσσαλονίκης, με τίτλο «Ο αρχαιολογικός χώρος της πλατείας Διοικητηρίου».

Η εκδήλωση εντάσσεται στον Κύκλο Διαλέξεων της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πόλης Θεσσαλονίκης «Θεσσαλονίκη. Ματιές στην Ιστορία και τα Μνημεία της», στόχος των οποίων είναι η επιστημονική και εμπεριστατωμένη ενημέρωση του κοινού για την ιστορία και τα μνημεία της πόλης, αλλά και η καθιέρωση μιας σταθερής και άμεσης επικοινωνίας με τον κόσμο που ενδιαφέρεται να εμπλουτίσει τις γνώσεις του για την πολιτιστική κληρονομιά της Θεσσαλονίκης.

Στον κύκλο διαλέξεων το επιστημονικό προσωπικό της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πόλης Θεσσαλονίκης παρουσιάζει τα αποτελέσματα των ερευνών του και συνεργάτες του ΑΠΘ παρουσιάζουν ανασκαφικές έρευνες σε χώρους αρμοδιότητας της Εφορείας μας.


Πηγή: Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια