Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Κλείνουν μουσεία και αρχαιολογικοί χώροι την Τετάρτη και την Πέμπτη

Κλειστοί αρχαιολογικοί χώροι, μουσεία και υπηρεσίες του υπουργείου Πολιτισμού την Τετάρτη και την Πέμπτη, 12 και 13 Οκτωβρίου λόγω της 48ωρ...


Κλειστοί αρχαιολογικοί χώροι, μουσεία και υπηρεσίες του υπουργείου Πολιτισμού την Τετάρτη και την Πέμπτη, 12 και 13 Οκτωβρίου λόγω της 48ωρης απεργίας που κήρυξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία των Εργαζομένων στο ΥΠΠΟ. Εξάλλου την Τετάρτη ώρα 11.00 π. μ. θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση των εργαζομένων στην είσοδο του κεντρικού κτιρίου στην οδό Μπουμπουλίνας ενώ ανάλογες συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν στην Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ιωάννινα και Ηράκλειο. Την Πέμπτη η συγκέντρωση των εργαζομένων θα γίνει την ίδια ώρα στην είσοδο της Ακρόπολης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας οι απεργιακές κινητοποιήσεις γίνονται εναντίον της εργασιακής εφεδρείας στο υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού, των μειώσεων των αποδοχών στο πλαίσιο του νέου μισθολογίου, των έκτακτων εισπρακτικών μέτρων και της συγχώνευσης και ενοποίησης των υπηρεσιών ενώ ζητείται αύξηση χρηματοδότησης μέσω των εθνικών και ευρωπαϊκών κονδυλίων για τον πολιτισμό και τουρισμό.





Πηγή:Μαρία Θερμού, Εφημερίδα "Το Βήμα"

Δεν υπάρχουν σχόλια