Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Στοιχεία της φύσης και πολιτιστικά μνημεία στο Καφέ του Αρχαιολογικού Μουσείου

Έκθεση φωτογραφίας του Γεώργιου Αθανασόπουλου με τίτλο «Χρόνου Σημεία στο Φως», ξεκινά τη Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014, και θα διαρκέσ...



Έκθεση φωτογραφίας του Γεώργιου Αθανασόπουλου με τίτλο «Χρόνου Σημεία στο Φως», ξεκινά τη Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014, και θα διαρκέσει έως τις 14 Ιανουαρίου 2015 στο Καφέ του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου.

Ο καλλιτέχνης από τον Πειραιά, ειδικευμένος στην αρχαιολογική φωτογραφία, δημιουργός και διαχειριστής του ιστοτόπου ancientgreece.gr, καθώς και φωτογράφος τοπίου, παρουσιάζει σειρά από ασπρόμαυρες φωτογραφίες αρχιτεκτονικών κατασκευών σύγχρονων και παλαιότερων, τοπίων και λεπτομερειών τους. 

«Αποτυπώνοντας με τον φωτογραφικό του φακό στοιχεία της φύσης και μνημεία πολιτισμού, συχνά σε συνομιλία μεταξύ τους, ο Γεώργιος Αθανασόπουλος μας καλεί να τον ακολουθήσουμε στο προσωπικό του ταξίδι, καθώς αναζητά τα σημάδια του χρόνου στην ύλη» αναφέρει ανακοίνωση του μουσείου.

Το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο φιλοξενεί στο Καφέ κάθε δύο μήνες μια έκθεση σύγχρονης τέχνης, δίνοντας βήμα διαλόγου σε Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες και προσφέροντας εικαστικά ερεθίσματα που μπορούν να λειτουργήσουν ως γέφυρα ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν, τον άνθρωπο και τα τέχνεργά του.


Πηγή: Newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια