Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Αρχαιοφύλακες: Μόνο 7 χώροι στους 50 λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο

Ευθύνες στη Γενική Δ/νση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς επιρρίπτουν οι αρχαιοφύλακες και ζητούν την παραίτηση της κυρίας Κ...


Αρχαιοφύλακες: Μόνο 7 χώροι στους 50 λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο

Ευθύνες στη Γενική Δ/νση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς επιρρίπτουν οι αρχαιοφύλακες και ζητούν την παραίτηση της κυρίας Κόρκα.

«Σας ενημερώνουμε ότι από τους 70 Αρχαιολογικούς χώρους και Μουσεία(πέρυσι 56) που έπρεπε από σήμερα να λειτουργούν σε διευρυμένο ωράριο 8.00- 20.00, μόνο 7 το εφαρμόζουν. Οι ευθύνες γι’ αυτή την καθυστέρηση ανήκουν στην ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού αλλά κύρια και αποκλειστικά στη Γενική Δ/νση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς και τη Γενική Δ/ντρια αυτής, Κα Κόρκα. Γι’ αυτό και ζητάμε την παραίτηση της γι’ αυτήν την αδικαιολόγητη καθυστέρηση», αναφέρει η Πανελλήνια ΄Ενωση Φύλαξης Αρχαιοτήτων και συμπληρώνουν:

 «Επίσης, σε λίγες μέρες θα είναι ορατό το πρόβλημα της κακής κατανομής του προσωπικού που προσλαμβάνεται στα Μουσεία και Αρχαιολογικούς χώρους και τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν».

Η επιστολή που έχουν κοινοποιήσει στον Τύπο καταλήσει ως εξής: 

«Σας υπενθυμίζουμε ότι η ΠΕΥΦΑ έγκαιρα, από 4/01/2016 είχε ενημερώσει όλους τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες καθώς και το Γραφείο του Πρωθυπουργού»


Πηγή: The TOC

Δεν υπάρχουν σχόλια