Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Συμμετοχή της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας στον διαγωνισμό “Museums in Short 2020”

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας συμμετέχει και φέτος στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό “Museums in Short” με το βίντεο “Ο Άνθρωπος πλάθει τον Άνθρω...

Συμμετοχή της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας στον διαγωνισμό “Museums in Short 2020”

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας συμμετέχει και φέτος στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό “Museums in Short” με το βίντεο “Ο Άνθρωπος πλάθει τον Άνθρωπο (Man creates Man)”.

Το βίντεο δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της περιοδικής έκθεσης “Ειδώλιο. Ένας κόσμος σε μικρογραφία. Θεσσαλία και Μακεδονία”, που παρουσιάζεται στο Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας από τον Ιούλιο του 2020 έως τον Ιούνιο του 2021 (προσωρινά κλειστή λόγω πανδημίας). Έμπνευση για το βίντεο αποτέλεσε το νεολιθικό πήλινο ομοίωμα οικίας που βρέθηκε στην Πλατιά Μαγούλα Ζάρκου και χρονολογείται περίπου στο 5500 π.Χ.



Μπορείτε να ψηφίσετε τη συμμετοχή μας για το “Βραβείο Κοινού” στον παρακάτω σύνδεσμο, πατώντας το “Vote for this video” – στη συνέχεια θα πρέπει να δώσετε το email σας και τέλος να επιβεβαιώσετε την ψήφο σας μέσα από το email που θα σας αποσταλλεί.

https://www.museumsinshort.eu/partecipanti/dettaglio_video_2020.asp?id=316&idanno=9&fbclid=IwAR0Tldtn763v_BGXQ5rt9B46Hwhnfy8x6xSaw4AhAkx657EMm2fHJHh-obo

Ελπίζουμε με την βοήθειά σας να έχουμε άλλη μια επιτυχία στον διαγωνισμό, μετά την πρώτη θέση το 2018!


Πηγή: ifarsala



Δεν υπάρχουν σχόλια