Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Ανασκαφές σε εργοτάξιο του δήμου Ήλιδας από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας

Στο μικροσκόπιο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηλείας βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η ευρύτερη περιοχή όπου πραγματοποιούνται τα έργα του αυτοκι...

Ανασκαφές σε εργοτάξιο του δήμου Ήλιδας από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας

Στο μικροσκόπιο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηλείας βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η ευρύτερη περιοχή όπου πραγματοποιούνται τα έργα του αυτοκινητοδρόμου Πατρών-Πύργου.

Στο μικροσκόπιο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηλείας βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η ευρύτερη περιοχή όπου πραγματοποιούνται τα έργα του αυτοκινητοδρόμου Πατρών-Πύργου στο δήμο Ήλιδας, με συνεργείο της Εφορίας να πραγματοποιεί ανασκαφές προκειμένου να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ανεύρεσης κάποιου αρχαίου αντικειμένου που θα έχει σαν αποτέλεσμα την διακοπή του δρόμου για κάποιο διάστημα.


Ανασκαφές σε εργοτάξιο του δήμου Ήλιδας από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας

Ειδικότερα, το συνεργείο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηλείας βρίσκεται σε σημείο που είναι εγκατεστημένο εργοτάξιο της κατασκευάστριας εταιρείας «ΤΕΡΝΑ». Εδώ και μερικές ημέρες μάλιστα πραγματοποιεί ανασκαφές προκειμένου να αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο ανεύρεσης κάποιου αντικειμένου αρχαιολογικού ενδιαφέροντος.

Σε επικοινωνία μάλιστα με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας, τονίστηκε πως οι ανασκαφές αυτές βρίσκονται σε εξέλιξη και δεν υπάρχει ακόμα κάτι ανακοινώσιμο, ενώ επισημάνθηκε και το γεγονός πως η υπηρεσία παρακολουθεί εξ ολοκλήρου το έργο κατασκευής του δρόμου και όπου χρειάζεται παρεμβαίνει προκειμένου να ψάξει την περιοχή και να αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο εύρεσης αρχαίων αντικειμένων.


Πηγή: Patris News


Δεν υπάρχουν σχόλια