Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Αύξηση επισκεπτών και εισπράξεων στα Μουσεία

Η έρευνα της κίνησης Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων παράγει αποτελέσματα από το έτος 1970, με συγκέντρωση από το Ταμείο Αρχαιολογικών...


Η έρευνα της κίνησης Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων παράγει αποτελέσματα από το έτος 1970,
με συγκέντρωση από το Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων (TAΠΑ).
Σύμφωνα με την έρευνα κίνησης Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων κατά το μήνα Ιούλιο 2014, παρουσιάστηκε αύξηση των επισκεπτών των Μουσείων κατά 29,8%, καθώς και αύξηση των εισπράξεων κατά 33,4%, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2013.

Στους Αρχαιολογικούς Χώρους, κατά το μήνα Ιούλιο 2014, εμφανίζεται αύξηση των επισκεπτών κατά 20,2% καθώς και αύξηση των εισπράξεων σε ποσοστό 13,8%, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2013. Κατά το επτάμηνο Ιανουαρίου - Ιουλίου του 2014, παρατηρείται αύξηση κατά 22,1% στους επισκέπτες των Μουσείων και ομοίως αύξηση κατά 28,4% στις εισπράξεις, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2013.

Στους αρχαιολογικούς χώρους, κατά το επτάμηνο Ιανουαρίου - Ιουλίου 2014, παρατηρείται αύξηση των επισκεπτών κατά 22,9% και αντίστοιχη αύξηση των εισπράξεων κατά 16,1% , σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Η έρευνα της κίνησης Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων παράγει αποτελέσματα από το έτος 1970, με συγκέντρωση από το Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων (TAΠΑ) του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού των στοιχείων που αναφέρονται στον αριθμό των επισκεπτών και τις εισπράξεις από τα διατεθέντα εισιτήρια στα Μουσεία και τους Αρχαιολογικούς Χώρους.


Δεν υπάρχουν σχόλια