Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2015

Οι παράκτιες υποδομές της Ρωμαϊκής και Βυζαντινής Σκιάθου


Οι παράκτιες υποδομές της Ρωμαϊκής και Βυζαντινής Σκιάθου

Έκθεση Φωτογραφίας σχετικά με την παραθαλάσσια και υποθαλάσσια έρευνα στη Σκιάθο με τίτλο «Οι παράκτιες υποδομές της Ρωμαϊκής και Βυζαντινής Σκιάθου» διοργανώνει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σκιάθου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπούρτζι.

Από το 2012 βρίσκεται σε εξέλιξη ομώνυμο ερευνητικό πρόγραμμα της Εφορείας Εναλίων Αρχαιοτήτων σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Μαγνησίας, την Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων Λάρισας και με εξωτερικό συνεργάτη - υπεύθυνο προγράμματος τον Δρ. Αλκιβιάδη Γκινάλη

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου στις 20:30 με παρουσίαση του προγράμματος από την ερευνητική ομάδα και συγκεκριμένα από την κ. Μάγδα Αθανασούλα, δύτρια αρχαιολόγο της Εφορείας Εναλίων και τον Δρ. Αλκ. Γκινάλη.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου (ώρες λειτουργίας 18:00 - 22:00) και έχει ενταχθεί στις ετήσιες εκδηλώσεις μνήμης της βύθισης του υποβρυχίου «Κατσώνης».

Την εκδήλωση υποστηρίζει η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Σκιάθου και οι Τουριστικές Επιχειρήσεις «Dolphin of Skiathos».0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου