Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Περίπατος-ξενάγηση στο Ιερό των Αιγυπτίων Θεών και στο Μουσείο Μαραθώνα

Η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Αρχαίας Αιγύπτου σας προσκαλεί το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016 στις 10:30 π.μ. σε ξενάγηση στο Μουσείο Μα...


Περίπατος-ξενάγηση στο Ιερό των Αιγυπτίων Θεών και στο Μουσείο Μαραθώνα

Η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Αρχαίας Αιγύπτου σας προσκαλεί το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016 στις 10:30 π.μ. σε ξενάγηση στο Μουσείο Μαραθώνα και τον αρχαιολογικό χώρο του Ιερού των Αιγυπτίων θεών στη Νέα Μάκρη Αττικής, θέση «έλος Μπρεξίζας».

Η ξενάγηση θα πραγματοποιηθεί από την ανασκαφέα του χώρου, κ. Ιφιγένεια Δεκουλάκου και τις κ.κ. Πέλλη Φωτιάδη και Λαμπρινή Σίσκου, αρχαιολόγους της Εφορείας Ανατολικής Αττικής.

Η περιήγηση θα ξεκινήσει από το μουσείο Μαραθώνα όπου έχουμε ραντεβού στις 10:30 και θα συνεχίσουμε στον μοναδικό χώρο του ιερού. Μετάβαση με ιδιωτικά μέσα.

Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στις δράσεις που διοργανώνει για το 2016 η ΕΕΜΑΑ με σκοπό τη γνωριμία του αθηναϊκού κοινού με τον αρχαίο αιγυπτιακό πολιτισμό και την επιρροή, την οποία άσκησε μπολιάζοντας δημιουργικά τον ελληνικό χώρο.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο eemaa.greece@gmail.com, πληροφορίες στην κα Αλ. Σώχου στο 6946571574.

Συμμετοχή δωρεάν.

Η ΕΕΜΑΑ ευχαριστεί θερμά την Εφορεία Ανατολικής Αττικής και τις αρχαιολόγους για την εθελοντική ξενάγηση που προσφέρουν.


Πηγή: ΕΕΜΑΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια