Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Αναζητείται σούπερ μάνατζερ για το Κολοσσαίο με διεθνή διαγωνισμό

Η διεθνής προκήρυξη θα δημοσιευθεί την ερχόμενη Παρασκευή - και - στο γνωστό βρετανικό περιοδικό Economist, ώστε να λάβει τη μεγαλύτερ...

Αναζητείται σούπερ μάνατζερ για το Κολοσσαίο με διεθνή διαγωνισμό

Η διεθνής προκήρυξη θα δημοσιευθεί την ερχόμενη Παρασκευή - και - στο γνωστό βρετανικό περιοδικό Economist, ώστε να λάβει τη μεγαλύτερη δυνατή δημοσιότητα.

Ένα super manager ψάχνει η ιταλική κυβέρνηση με διεθνή εμπειρία για να του .. παραχωρήσει το Κολοσσαίο. Ο νέος διευθυντής του χώρου του Κολοσσαίου, της Ρωμαϊκής Αγοράς, της Domus Aurea (το Χρυσό Παλάτι του Νέρωνα) και του λόφου Παλατίνο θα προκύψει μετά από διεθνή προκήρυξη που θα δημοσιευθεί την ερχόμενη Παρασκευή και στο γνωστό βρετανικό περιοδικό Economist, ώστε να λάβει τη μεγαλύτερη δυνατή δημοσιότητα. Οι σχετικές αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν έως τις 14 του ερχόμενου Απριλίου, διαμέσου του ιστότοπου του ιταλικού υπουργείου πολιτισμού, η διεύθυνση του οποίου είναι www.beniculturali.it, όπου έχει αναρτηθεί η σχετική προκήρυξη.

Η ιταλική κυβέρνηση, ουσιαστικά, αναζητά ένα πρόσωπο με μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση της πολιτιστικής κληρονομιάς, που μπορεί να προέρχεται, φυσικά, και από το εξωτερικό. Στον μελλοντικό διευθυντή θα καταβάλλονται 145.000 ευρώ το χρόνο (μεικτές αποδοχές), ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα να λάβει μπόνους έως και 35.000 ευρώ - σε περίπτωση ιδιαίτερα αποδοτικής εργασίας.

Το συμβόλαιο του «πολιτιστικού μάνατζερ» θα έχει τετραετή διάρκεια. O νέος διευθυντής του «αμφιθεάτρο Φλάβιο», σύμφωνα με τα υπάρχοντα σχέδια, αναμένεται να μπορέσει να αναλάβει καθήκοντα μέσα στο ερχόμενο καλοκαίρι. 


Πηγή: The TOC, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια