Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Το Μουσείο Ελιάς γιορτάζει τα 15α γενέθλιά του και σας προσκαλεί

Το Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού συμπληρώνει δεκαπέντε χρόνια λειτουργίας και πολυσήμαντης προσφοράς, διοργανώνοντας επετειακές...


Το Μουσείο Ελιάς γιορτάζει τα 15α γενέθλιά του και σας προσκαλεί

Το Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού συμπληρώνει δεκαπέντε χρόνια λειτουργίας και πολυσήμαντης προσφοράς, διοργανώνοντας επετειακές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους.

Αναλυτικότερα, την Πέμπτη 12 Απριλίου (ώρες 11.00′ και 13.00′) οργανώνονται για άτομα τρίτης ηλικίας εργαστήρια με τίτλο «Με έμπνευση την ελιά». Συγκεκριμένα οι συμμετέχοντες θα ξεναγηθούν στην περιοδική έκθεση «Οι αμέτρητες όψεις του Ωραίου», που φιλοξενείται στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του μουσείου, και στη συνέχεια, με την καθοδήγηση ειδικών μουσειοπαιδαγωγών, θα δημιουργήσουν έργα εμπνευσμένα από τα εκθέματα του μουσείου και της έκθεσης.

Την Παρασκευή 13 Απριλίου (11.30′) ο ξεναγός Δημήτρης Βλαχάκος, οδηγώντας το κοινό σε μια παιγνιώδη ξενάγηση, θα περιηγηθεί τη μόνιμη και περιοδική έκθεση του μουσείου, σε ένα διαχρονικό ταξίδι στον πολιτισμό της ελιάς και του ελαιόλαδου, αλλά και στη διαρκή αναζήτηση του Ωραίου. Μετά το πέρας της ξενάγησης θα ακολουθήσει παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού για παιδιά κάθε ηλικίας. Μέγιστος αριθμός συμμετοχών: 40. Διάρκεια ξενάγησης και παιχνιδιού: 90 λεπτά.

Η συμμετοχή και στις δύο εκδηλώσεις είναι δωρεάν. Απαραίτητη είναι όμως η δήλωση συμμετοχής.

Εξάλλου, στο πλαίσιο του εορτασμού των γενεθλίων του μουσείου, την Πέμπτη 12 και την Παρασκευή 13/4 η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 27310 89315 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10.00′ – 18.00′).


Πηγή: LaconiaLive

Δεν υπάρχουν σχόλια