Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Ηρώδειο: Συναυλία για την ανέγερση του νέου αρχαιολογικού μουσείου της Δήλου

Μια συναυλία για  έναν ευγενικό σκοπό, την υλοποίηση ανέγερσης του νέου αρχαιολογικού μουσείου της Δήλου.



Μια συναυλία για έναν ευγενικό σκοπό, την υλοποίηση ανέγερσης του νέου αρχαιολογικού μουσείου της Δήλου.

Ο διάσημος τραγουδιστής των 100.000.000 δίσκων, ο μοναδικός Adamo ( Ανταμό) έρχεται στην Αθήνα το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου, να μας ταξιδέψει ονειρικά κάτω από το βράχο της Ακρόπολης.

Στην πρώτη του εμφάνιση στο Ηρώδειο, ο «μελωδός της αγάπης» μας υπόσχεται μια μαγική διαδρομή στον κόσμο των αισθήσεων, με όχημα το αξεπέραστο ηχόχρωμά του και εφόδια τις μουσικές αποσκευές του με όλες τις αξέχαστες μεγάλες επιτυχίες του.

Μαζί του, ένας μεγάλος Έλληνας ερμηνευτής, ο Βασίλης Λέκκας. Σε μια μοναδική σκηνική συνύπαρξη κάτω από το βράχο της Ακρόπολης, στην πιο μαγευτική βραδιά του φετινού μας καλοκαιριού.

Κάτω από το φως του φεγγαριού, οι δύο κορυφαίοι ερμηνευτές υπόσχονται να μας ταξιδέψουν στο σύμπαν των αισθήσεων, να μας συνεπάρουν και να μας γοητεύσουν, να μας χαρίσουν μια πρωτόγνωρη βιωματική εμπειρία.

Υπηρετώντας ταυτόχρονα κι έναν ευγενικό σκοπό, αυτόν που ενώνει τον Adamo - Πρέσβη της Unicef και Επιτίμου Προέδρου του International Foundation for Greece και τον Βασίλη Λέκκα - Πρέσβη Καλής Θελήσεως του International Foundation for Greece, την υλοποίηση ανέγερσης του νέου αρχαιολογικού μουσείου της Δήλου μιας και τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στην ανέγερση του νέου αρχαιολογικού μουσείου της Δήλου. Σε έναν ιερό τόπο, απόλυτα ταυτισμένο με τις έννοιες «δημιουργία», «αισθητική», «πολιτισμός».

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Το International Foundation for Greece (IFG) - Aspasia Leventis (www.if-gr.org) ιδρύθηκε στο Λονδίνο με στόχο την προβολή του Ελληνικού πολιτισμού στο εξωτερικό σε συνεργασία με διεθνείς προσωπικότητες των τεχνών και των επιστημών.



Δεν υπάρχουν σχόλια