Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Ημερίδα στο Αρχαιολογικό Μουσείο Μυτιλήνης

Ο προϊστάμενος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λέσβου Δρ Παύλος Τριανταφυλλίδης διοργανώνει στην 1η Ενημερωτική Ημερίδα «Ανάδειξη Πολιτιστι...


Ημερίδα στο Αρχαιολογικό Μουσείο Μυτιλήνης

Ο προϊστάμενος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λέσβου Δρ Παύλος Τριανταφυλλίδης διοργανώνει στην 1η Ενημερωτική Ημερίδα «Ανάδειξη Πολιτιστικής Κληρονομίας ως Μέσο Τοπικής Ανάπτυξης», η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 18.00 στο αμφιθέατρο του Νέου Κτηρίου του Αρχαιολογικού Μουσείου Μυτιλήνης.

Η Ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Έργου με ακρωνύμιο «Ηφαιστία. Ελκυστικοί Προορισμοί», το οποίο είναι ενταγμένο στο Interreg Ελλάδα-Κύπρος (2014-2020) και υλοποιείται με τη μέθοδο της αρχαιολογικής αυτεπιστασίας. Θα παρουσιασθούν οι αρχαιολογικές έρευνες στην αρχαία πόλη της Ηφαιστίας από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου. Προσκεκλημένη ομιλήτρια είναι η Επίτιμη Έφορος Αρχαιοτήτων κ. Αγλαΐα Αρχοντίδου-Αργύρη. Επίσης, συμμετέχουν οι αρχαιολόγοι Δρ Κοκώνα Ρούγγου, κ. Μάλαμα Μαρή, κ. Λεωνίδας Σουχλέρης και ο προϊστάμενος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λέσβου Δρ Παύλος Τριανταφυλλίδης.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.


Πηγή: ΕΡΤ



Δεν υπάρχουν σχόλια