Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Κέρκυρα: Παύση εργασιών στον Ερημίτη ζητά η Αρχαιολογική Υπηρεσία

Την διακοπή όλων των εργασιών που εκτελούνται στον Άγιο Στέφανο θέση Αρταβάνη στον Ερημίτη, ζητά με έγγραφό του το Υπουργείο Πολιτισμο...

Κέρκυρα: Παύση εργασιών στον Ερημίτη ζητά η Αρχαιολογική Υπηρεσία

Την διακοπή όλων των εργασιών που εκτελούνται στον Άγιο Στέφανο θέση Αρταβάνη στον Ερημίτη, ζητά με έγγραφό του το Υπουργείο Πολιτισμού και συγκεκριμένα η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κέρκυρας. 

Το έγγραφο που φέρει την υπογραφή της προϊσταμένης της εφορείας αρχαιοτήτων Κέρκυρας Τένιας Ρηγάκου επισημαίνει ότι «όλες οι χωματουργικές εργασίες συμπεριλαμβανομένων των αποψιλώσεων, των εκσκαφών, των διαμορφώσεων χώρων κτλ σε όλα τα τμήματα του έργου (ΕΣΧΑΔΑ ΚΑΣΣΙΩΠΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ) θα πραγματοποιηθούν υπό την εποπτεία της εφορείας μας σύμφωνα με τον όρο 7 της ανωτέρω σχετικής απόφασης. Επίσης θα πρέπει να υπογραφεί μνημόνιο συναντίληψης και συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου και του κυρίου έργου. Ως εκ τούτου παρακαλούμε, όπως διακόψετε κάθε εργασία και έλθετε σε επικοινωνία με την υπηρεσία. Σε αντίθετη περίπτωση θα κινηθεί εναντίον σας κάθε νόμιμη διαδικασία».

Το έγγραφο έχει ως αποδέκτη την Εταιρεία Επενδύσεις Ακινήτων Νέας Κέρκυρας και κοινοποιείται στο Υπουργείο πολιτισμού, στο δήμο βόρειας Κέρκυρας, και στο αστυνομικό τμήμα Εσπερίων.


Πηγή: ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια