Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Γιορτάζοντας την ολοκλήρωση εργασιών στο Κάστρο Μυτιλήνης

Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Προγράμματος «Βόρειο Αιγαίο» σας ενημερώνει ότι η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου οργανώνει την Τετάρτη 31 Μαΐο...

Γιορτάζοντας την ολοκλήρωση εργασιών στο Κάστρο Μυτιλήνης

Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Προγράμματος «Βόρειο Αιγαίο» σας ενημερώνει ότι η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου οργανώνει την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023 στις 10:00 π.μ., εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά 6-12 ετών, «Ανακατασκευάζοντας το Κάστρο», στο Άνω Κάστρο Μυτιλήνης, σε συνεργασία με το Πολύτροπον.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιηθεί συναυλία με την Σαβίνα Γιαννάτου και το συγκρότημα Primavera en Salonico, στο Άνω Κάστρο Μυτιλήνης, στις 20:30.

Οι παραπάνω εκδηλώσεις, γίνονται στο πλαίσιο ολοκλήρωσης του έργου με τίτλο: «Στερέωση & Αποκατάσταση Β.Α. Περιβόλου (Τμήμα Β) του Επάνω Κάστρου & Ανάπλαση Οικίας Οθωμανικών Χρόνων στο Κάτω Κάστρο Μυτιλήνης». Το έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Βόρειο Αιγαίο» 2014-2020, με συνολικό προϋπολογισμό 2.350.000€ και αποτελεί ένα σημαντικό έργο στο πλαίσιο της συνολικής παρέμβασης για την αναβάθμιση της περιοχής.


Πηγή: EmprosNet

Δεν υπάρχουν σχόλια