Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Κλειστά το τριήμερο των Θεοφανείων τα μουσεία

Κλειστά το τριήμερο των Θεοφανείων - 6,7 και 8 Ιανουαρίου - τα μουσεία και οι αρχαιολογικοί χώροι λόγω της αποχής που έχουν κηρύξει από την...


Κλειστά το τριήμερο των Θεοφανείων - 6,7 και 8 Ιανουαρίου - τα μουσεία και οι αρχαιολογικοί χώροι λόγω της αποχής που έχουν κηρύξει από την εργασία τους τα μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Υπαλλήλων Φυλάξεως Αρχαιοτήτων.

Η Ένωση με ανακοίνωσή της επιμένει ότι οι φύλακες δεν πρόκειται να εργασθούν κατά τις Κυριακές, τις αργίες και την έκτη ημέρα της εβδομάδας αν δεν προηγηθεί η έκδοση Κοινής Υπουργικής Απόφασης των υπουργών Οικονομικών και Πολιτισμού, όπως προβλέπεται από τον νόμο.
Η Κ.Υ.Α όμως, καθυστερεί και, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, το μεν υπουργείο Πολιτισμού διατείνεται ότι γι΄αυτό ευθύνεται το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους ενώ το τελευταίο ρίχνει την ευθύνη στο υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών.
Όσο για τους φύλακες πάντως, δηλώνουν ότι με τη δημοσίευση της Κ.Υ.Α.η οποία θα νομιμοποιεί την εργασία τους για τις επιπλέον ημέρες της εβδομάδας, θα προσέλθουν κανονικά στην υπηρεσία τους.
Πηγή: Εφημερίδα "Το Βήμα"

Δεν υπάρχουν σχόλια