Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Συζήτηση για την αρχαιολογία και την εκπαίδευση

Για την Αρχαιολογία και την Εκπαίδευση συζητούν σήμερα Πέμπτη 19 Απριλίου στις 7 το απόγευμα επιστήμονες, έλληνες και ξένοι, στον εκδοτικό ...


Για την Αρχαιολογία και την Εκπαίδευση συζητούν σήμερα Πέμπτη 19 Απριλίου στις 7 το απόγευμα επιστήμονες, έλληνες και ξένοι, στον εκδοτικό οίκο Μέλισσα (Σκουφά 58), που γιορτάζει εφέτος τα 60 χρόνια παρουσίας του στο χώρο των εκδόσεων με βιβλία και λευκώματα που καλύπτουν τον ευρύτερο χώρο του πολιτισμού. 



Στη συζήτηση εισηγητές θα είναι ο αρχαιολόγος κ. Pierre Ducrey τέως πρύτανης του Πανεπιστημίου Λωζάνης, ο αρχιτέκτονας κ. Χαράλαμπος Μπούρας, ομ. καθηγητής ΕΜΠ, ο αρχαιολόγος, ακαδημαϊκός κ. Μιχάλης Τιβέριος, καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και η αρχαιολόγος κυρία Κορνηλία Χατζηασλάνη υπεύθυνη του τομέα Ενημέρωσης και Εκπαίδευσης της Υπηρεσίας Συντήρησης Μνημείων Ακρόπολης.


Τη συζήτηση συντονίζουν ο αρχαιολόγος κ. Χρίστος Ντούμας ομ. καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, ο αρχαιολόγος - ερευνητής της Ακαδημίας Αθηνών κ. Χρήστος Μπουλώτης και ο αρχιτέκτονας κ. Δημήτρης Φιλιππίδης ομ. καθηγητής ΕΜΠ.




Πηγή: Εφημερίδα "Το Βήμα"

Δεν υπάρχουν σχόλια