Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Εκδηλώσεις στο μουσείο της Ακρόπολης

Με ξεχωριστές εκδηλώσεις, το Μουσείο της Ακρόπολης συμμετέχει στους εορτασμούς για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού και τις Ευρωπαϊκές Ημέρε...

Με ξεχωριστές εκδηλώσεις, το Μουσείο της Ακρόπολης συμμετέχει στους εορτασμούς για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού και τις Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς.




Την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, το Μουσείο Ακρόπολης θα φιλοξενήσει ειδική συναυλία της Ορχήστρας των Χρωμάτων που οργανώνει το υπουργείο Τουρισμού, η οποία θα κινηματογραφηθεί με σκοπό την διεθνή προβολή της Ελλάδας.

Για την κινηματογράφηση απαιτείται το προσωρινό κλείσιμο της Αίθουσας Αρχαϊκών Έργων για τους επισκέπτες στο διάστημα μεταξύ 6:00 μ.μ. και 7:00 μ.μ.

Οι επισκέπτες του Μουσείου θα μπορούν να απολαύσουν τις μουσικές μελωδίες της Ορχήστρας των Χρωμάτων στο διάστημα μεταξύ 7:15 μ.μ. και 7:45 μ.μ., στον εξώστη του δευτέρου ορόφου με θέα την Αίθουσα των Αρχαϊκών Αγαλμάτων.

Επιπλέον, στο πλαίσιο των φετινών Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς, το Σάββατο και την Κυριακή 29 & 30 Σεπτεμβρίου 2012, η είσοδος στο Μουσείο Ακρόπολης θα είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες από τις 5 μ.μ. έως τις 8 μ.μ.

Στο διάστημα αυτό, οι επισκέπτες θα μπορούν να παρακολουθήσουν θεματικές παρουσιάσεις για τα «Αρχαϊκά Χρώματα» από τους Αρχαιολόγους-Φροντιστές του Μουσείου.


Πηγή:gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια