Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

3ο Διεθνές Αρχαιολογικό Συνέδριο, για την Αιτωλοακαρνανία και τη Λευκάδα

Ναός του Στρατίου Διός, στην Αρχαία Στράτο, δυτικά της κοίτης του Αχελώου. Σε συνέχεια του 2ου Διεθνούς Ιστορικού και Αρχαιολογικού ...

Ναός του Στρατίου Διός, στην Αρχαία Στράτο,
δυτικά της κοίτης του Αχελώου.



Σε συνέχεια του 2ου Διεθνούς Ιστορικού και Αρχαιολογικού Συνεδρίου Αιτωλοακαρνανίας που είχε πραγματοποιηθεί στο Αγρίνιο το 2002 και με αφορμή τα νέα αρχαιολογικά ευρήματα που έχουν έρθει στο φως στις περιοχές αρμοδιότητάς μας (Αιτωλοακαρνανία – Λευκάδα), κυρίως λόγω των μεγάλων τεχνικών έργων, η  ΛΣΤ' ΕΠΚΑ προχωρά στη διοργάνωση διεθνούς αρχαιολογικού συνεδρίου το Μάιο του 2013.


Καλούνται να συμμετάσχουν οι οικείες Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων Πολιτισμού και Αθλητισμού, τα Πανεπιστήμια, τα Ερευνητικά Κέντρα και Ινστιτούτα, οι Ξένες Αρχαιολογικές Σχολές και οι ερευνητές που δραστηριοποιούνται στην Αιτωλοακαρνανία και στη Λευκάδα.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να παρουσιάσουν ανασκαφικές εκθέσεις και νέα ευρήματα, εργασίες ανάπλασης και ανάδειξης των αρχαιολογικών χώρων. Δεκτές θα γίνουν και πρωτότυπες ανακοινώσεις Επίσης είναι δυνατή η παρουσίαση αναρτώμενων ανακοινώσεων (posters). Διάρκεια ανακοινώσεων 20 λεπτά.

Προκειμένου η οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες για την ομαλή διεξαγωγή και επιτυχία του, παρακαλούμε να μας αποστείλετε έως και τις 15.12.2012 τον τίτλο και σύντομη περίληψη της ανακοίνωσής σας στη διεύθυνση: ΛΣΤ΄Ε.Π.Κ.Α., Αγ. Αθανασίου 4, 302 00 Μεσολόγγι. Παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε το συνημμένο δελτίο συμμετοχής.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ



Πηγή: sea.org.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια