Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Ἑλλήνων προμαχοῦντες Ἀθηναῖοι Μαραθῶνι

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ἑλλήνων προμαχοῦντες Ἀθηναῖοι Μαραθῶνι» το οποίο υλοποιήθηκε κατά τα τρία προηγούμενα σχολικά έτη, στο πλαίσιο ...

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ἑλλήνων προμαχοῦντες Ἀθηναῖοι Μαραθῶνι» το οποίο υλοποιήθηκε κατά τα τρία προηγούμενα σχολικά έτη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την συμπλήρωση 2.500 χρόνων από την ιστορική μάχη, θα παρουσιάζεται και φέτος στο Αρχαιολογικό Μουσείο Μαραθώνα. 



Απευθύνεται σε μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και πιο συγκεκριμένα στην Δ', Ε' και ΣΤ' Δημοτικού και σε όλες τις τάξεις Γυμνασίου και Λυκείου.

Παράλληλα με την λειτουργία των εκπαιδευτικών προγραμμάτων, διατίθεται από την Β' ΕΠΚΑ το σχετικό έντυπο εκπαιδευτικό υλικό, το οποίο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που προγραμματίζουν συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την κατάλληλη προετοιμασία της τάξης. Τα σχολεία μπορούν να παραλαμβάνουν το αντίστοιχο υλικό από το Αρχαιολογικό Μουσείο Μαραθώνα σε συνεννόηση με τους υπεύθυνους επικοινωνίας του προγράμματος. 


Λειτουργία προγράμματος:

Οκτώβριος 2013 - Ιούνιος 2014: 
κάθε Τετάρτη 10:00 - 12:00

Υπεύθυνος λειτουργίας εκπαιδευτικού προγράμματος: 
Λ. Σίσκου, Κ. Φωτιάδη

Ταχυδρομική διεύθυνση: 
Αρχαιολογικό Μουσείο Μαραθώνα, Πλαταιών 114, Μαραθώνας,Τ.Κ. 19007

Τηλέφωνο: 
22940 - 55155

Ημέρες και ώρες επικοινωνίας: 
Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 14:00

Υπεύθυνος επικοινωνίας: 
Γιάννης Κλεφτάκης


Πηγή: Β' ΕΠΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια