Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Μεγάλο το ενδιαφέρον για το Μουσείο της Αργούς

Συνολικά 47 μελετητικά γραφεία, από το Βόλο, την Ελλάδα, αλλά ακόμη και από το εξωτερικό (Ιταλία), έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον ...


Συνολικά 47 μελετητικά γραφεία, από το Βόλο, την Ελλάδα, αλλά ακόμη και από το εξωτερικό (Ιταλία), έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον ανοικτό αρχιτεκτονικό διαγωνισμό που έχει προκηρύξει ο Δήμος Βόλου για τη δημιουργία μίας κατηγορίας προσχεδίων για τη «Δημιουργία Μουσείου για την Αξιοποίηση της Αργούς».

Τα παραπάνω έγιναν γνωστά χθες κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, η οποία ενέκρινε τη συγκρότηση της κριτικής επιτροπής που θα βαθμολογήσει τα προσχέδια.

Πιο συγκεκριμένα, η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε την εισήγηση του Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βόλου Γιώργου Γίδαρη, ο οποίος πρότεινε όπως η κριτική επιτροπή απαρτίζεται από τα παρακάτω μέλη:

- Το Βασίλειο Κολώνα, αρχ. μηχανικό, Καθηγητή της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας, ως τακτικό μέλος - κριτή «εκ προσωπικοτήτων», με αναπληρωτή του τον κ. Γεώργιο Τριανταφυλλίδη, αρχ. μηχανικό, Καθηγητή της ιδίας σχολής.

- Την Αθανασία Γιωτάκη, αρχ. μηχανικό της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Βόλου, ως τακτικό μέλος- εκπρόσωπο του Δήμου Βόλου, με αναπληρώτρια αυτής την Αγγελική Καλφοπούλου, αρχ. μηχανικό της ιδίας υπηρεσίας.

- Βάσει της κλήρωσης, από τον κατάλογο του ΥΠΕΚΑ, τους: Τη Μαρίνα Κοψιδά, αρχ. πολεοδόμο, ελεύθερο επαγγελματία με Α.Δ.Τ. ΑΒ 634776, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή της το Μαδεμοχωρίτη Γεώργιο, αρχ. μηχανικό, ελεύθερο επαγγελματία, τη Βαβύλη Φανή, αρχ. μηχανικό, Καθηγήτρια Τμ. Αρχιτεκτόνων Μηχανικών ΑΠΘ. ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή της τον Πολυχρονόπουλο Δημήτριο, αρχ. μηχανικό, αναπλ. Καθηγητή του Τμ. Αρχιτεκτόνων - Μηχανικών Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και το Χρήστο Φλώρο, αρχ. μηχανικό, ελεύθερο επαγγελματία ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον κ. Σαπουνάκη Άρη, αρχ. μηχανικό, Επίκουρο Καθηγητή του Τμ. Χωροταξίας Πολεοδομίας & Περιφερ. Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Για τη διασφάλιση της λειτουργίας της Κριτικής Επιτροπής κληρώθηκαν επιπλέον τρία επιλαχόντα μέλη, που αντικαθιστούν οποιοδήποτε από τα αναπληρωματικά μέλη (3ο, 4ο , 5ο) ή και τακτικό μέλος, αν και το αντίστοιχο αναπληρωματικό κωλύεται.

Επιλαχόντα μέλη: Γιαννίσης Δημήτριος του Αργυρίου, αρχ. μηχανικός, Επίκουρος Καθηγητής Αρχιτεκτονικής Σχολής Πάτρας, Παπαματθαίου Α. Ιωάννα, αρχ. μηχανικός, ελεύθερος επαγγελματίας και Γκανιάτσας Βασίλης, αρχ. μηχανικός, Καθηγητής Σχολής Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ.


Δεν υπάρχουν σχόλια