Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Ξενοφών:ο Κέυνς της εποχής του;

Στο πλαίσιο του Κύκλου Δημόσιων Διαλέξεων που διοργανώνουν σε συνεργασία το Νομισματικό Μουσείο και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ...


Στο πλαίσιο του Κύκλου Δημόσιων Διαλέξεων που διοργανώνουν σε συνεργασία το Νομισματικό Μουσείο και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών την Άνοιξη του 2014 με θέμα «Νομίσματα και κρίσεις στην Αρχαιότητα και το Βυζάντιο», θα πραγματοποιηθεί η διάλεξη του ομότιμου καθηγητή Πολιτικής Οικονομίας Θ. Λιανού με τίτλο «Ξενοφών: O Κέυνς της εποχής του;», την Τετάρτη, 2 Απριλίου στις 6.30 μ.μ.

Στη σημερινή παγκόσμια αμφίσημη οικονομική πραγματικότητα, όπου η έκφραση «οικονομική κρίση» βρίσκεται στα χείλη όλων μας, καθηγητές Πανεπιστημίων από την Ελλάδα και το εξωτερικό προσφέρουν ένα συναρπαστικό διαχρονικό ταξίδι στο χώρο της οικονομίας και της νομισματοκοπίας. 

Οι διαλέξεις θα φιλοξενηθούν στην αίθουσα των Εσπερίδων του Ιλίου Μελάθρου. Χορηγός του Κύκλου Διαλέξεων είναι το Café στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου, ενώ χορηγοί επικοινωνίας η Δημόσια Τηλεόραση και το Δημόσιο Ραδιόφωνο.


Πηγή: Wherevent

Δεν υπάρχουν σχόλια