Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Μελωδικές Τετάρτες στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Σκέψου πόσο ενδιαφέρον θα έχει ο συνδυασμός των εκθεμάτων ενός μουσείου με ζωντανή μουσική. Τώρα, που το έκανες εικόνα, μπορούμε να ...



Σκέψου πόσο ενδιαφέρον θα έχει ο συνδυασμός των εκθεμάτων ενός μουσείου με ζωντανή μουσική. Τώρα, που το έκανες εικόνα, μπορούμε να σου πούμε ότι αυτό υπάρχει! 

Πιο συγκεκριμένα, το κάνει κάθε Τετάρτη το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο! Πάρε, λοιπόν, φίλους, συγγενείς ή και μόνος και πήγαινε να δεις και να ακούσεις τις Μελωδικές Τετάρτες στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο!

Το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο εγκαινιάζει φέτος έναν πρωινό κύκλο συναυλιών μικρών μουσικών συνόλων στην Αίθουσα του Βωμού για τους επισκέπτες του, με μουσική διαφορετικών υφών, από την ελληνική αρχαιότητα ως σήμερα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014
« Η Ευρώπη τραγουδά bel canto»

Συναυλία της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων ΆΤΤΙΚΑ, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Άρη Δημητριάδη, με τη συμμετοχή του τενόρου Γιάννη Χριστόπουλου, σε πρόγραμμα με ελληνικά τραγούδια της Εθνικής Σχολής, αλλά και ιταλικά, συνθετών όπως: Munier, Maciocchi, Galanti, Falvo, Ρόδιου και Κιουλαφίδη.

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014
«Αγάπης Αγώνας»

Μουσικό πρόγραμμα με το Μαέστρο Δημήτρη Μπουζάνη και τη σοπράνο Τόνια Αβδελοπούλου με έργα Χατζιδάκι, Γιαννίδη, Κουγιουμτζή, Ρότα, Monteverdi.

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014
«Ήχοι και μύθοι από την ιστορία και την περιπέτεια του κλασικού πνεύματος»

GUITARTE ENSEMBLE (Ν.Χατζηελευθερίου, Χ.Φάκλαρης, Φ.Καραγιαννόπουλος, Μ. Παπαμιχαήλ, Α. Σαρτζίδου – τραγούδι). Συμμετέχει η ηθοποιός Ιωάννα Αγγελίδη. Παρουσιάζονται 6 από τα σωζόμενα έργα αρχαίας ελληνικής σημειογραφίας και μουσική και τραγούδια σύγχρονων συνθετών για παραστάσεις αρχαίου ελληνικού δράματος.

Info!
Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
Πατησίων 44, Αθήνα
Μέρες: Τετάρτη 21/5, 28/5, 4/6
Ώρα: 12.00
Διάρκεια: 1 ώρα
Τηλ: 2132144834


Πηγή: iPop

Δεν υπάρχουν σχόλια