Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Απρόβλεπτη συνάντηση με την Αγγελική Κοτταρίδη

Η Μαργαρίτα Πουρνάρα συνομιλεί με την αρχαιολόγο Αγγελική Κοτταρίδη  την Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015 στο Cafe του ΙΑΝΟΥ. Αρχαίες απαντή...

Απρόβλεπτη συνάντηση με την Αγγελική Κοτταρί

Η Μαργαρίτα Πουρνάρα συνομιλεί με την αρχαιολόγο Αγγελική Κοτταρίδη  την Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015 στο Cafe του ΙΑΝΟΥ. Αρχαίες απαντήσεις σε σύγχρονα ερωτήματα. Μια συζήτηση με την αρχαιολόγο Αγγελική Κοτταρίδη για τον Φίλιππο, τον Αλέξανδρο και την εποχή της οικονομικής κρίσης. 

Η αρχαιολόγος που θήτευσε κοντά στον Μανώλη Ανδρόνικο και γνωρίζει τα χώματα της Μακεδονίας σαν την παλάμη της μιλά για τα πρόσφατα σημαντικά ευρήματα αλλά κυρίως για το πώς η μελέτη του παρελθόντος μπορεί να αποτελέσει παράγοντα κοινωνικής συνοχής και οικονομικής ανάπτυξης.

Στις απρόβλεπτες συναντήσεις που θα πραγματοποιούνται κάθε μήνα στο CAFÉ του ΙΑΝΟΥ, η Μαργαρίτα Πουρνάρα θα συνομιλεί με σημαντικούς ανθρώπους. Όλοι τους έχουν διακριθεί στον επαγγελματικό στίβο, από την πολιτική, την αρχαιολογία και τις επιχειρήσεις ως τα γράμματα και τις επιστήμες. Το πιο σημαντικό τους χαρακτηριστικό, όμως, είναι το θάρρος να χαράσσουν και να ακολουθούν την δική τους πορεία. Είναι, δηλαδή, φυσιογνωμίες –χαμηλόφωνα ή ανορθόδοξα– ηγετικές που, αν και συχνά δεν ασχολούνται με τα κοινά, ωφελούν την κοινωνία με το δικό τους παράδειγμα ζωής και δράσης. Ας τους γνωρίσουμε καλύτερα και ας μιλήσουμε μαζί τους, για ένα νέο συλλογικό ήθος, που συναπαρτίζεται από φωτισμένες μονάδες.

Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει τις ερωτήσεις του στον κάθε καλεσμένο, έως και 3 μέρες πριν από την κάθε εκδήλωση στην ειδική πλατφόρμα επικοινωνίας της εκδήλωσης ή στο email: magazine@ianos.gr και όλες θα αναμεταδίδονται ζωντανά από το ianos.gr


Πηγή: Culture

Δεν υπάρχουν σχόλια