Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Κυνήγι Θησαυρού στα μουσεία και μνημεία της Αθήνας για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ξεναγού

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ξεναγού (21 Φεβρουαρίου), το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών και ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού...





Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ξεναγού (21 Φεβρουαρίου), το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών και ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), σε συνεργασία με την Εταιρία Ανάπτυξης και Tουριστικής Προβολής Αθηνών, διοργανώνει την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου το 5ο Kυνήγι Θησαυρού, με σκοπό να προσκαλέσει τους Αθηναίους με τα παιδιά τους, να ανακαλύψουν μουσεία και μνημεία της Αθήνας. 

Όσοι ολοκληρώσουν την αποστολή, θα κερδίζουν δωρεάν ξεναγήσεις από τους συναδέλφους μας, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, 1η Μαρτίου, ενώ οι μικροί μας φίλοι θα παραλάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής. 

Η εκκίνηση-εγγραφή θά γίνει στο καφέ του Βυζαντινού και Χριστιανικού μουσείου από τις 10 έως τις 12 το πρωί. 

Τα μνημεία που περιλαμβάνονται στο κυνήγι είναι το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο, το Λύκειο του Αριστοτέλη, το Ζάππειο, το εκκλησάκι της Αγίας Φωτεινής στον Ιλισσό, η Πύλη του Αδριανού, τα Ρωμαϊκά λουτρά στη λεωφόρο Αμαλίας και το μουσείο Λαικής Τέχνης Αγγελική Χατζημιχάλη στην Πλάκα, όπου θα γίνεται και ο τερματισμός του κυνηγιού. 

Το Σωματείο μας ελπίζει ότι, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, όλοι θα αγκαλιάσουν την προσπάθειά μας αυτή, για να γνωρίσουν περισσότεροι Αθηναίοι την ομορφιά και την σπουδαιότητα των μνημείων της Αθήνας, να γνωρίσουν μια Αθήνα που δε μας πληγώνει, αλλά μας κάνει καλύτερους πολίτες. Στόχος μας είναι, κάθε χρόνο, να παρουσιάζουμε διαφορετικά μουσεία και μνημεία της πόλης μας. Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση, είμαστε στη διάθεσή σας. 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: Κρίτων Πιπέρας 6944742251.


Πηγή: XenesGloses

Δεν υπάρχουν σχόλια