Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Στη στεριά

Στη στεριά βγήκε χθες το πρωί, η θρυλική Αργώ. Με ευθύνη της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου Βόλου πήρε θέση στην παραλία μπροστά από το ...

Στη στεριά

Στη στεριά βγήκε χθες το πρωί, η θρυλική Αργώ. Με ευθύνη της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου Βόλου πήρε θέση στην παραλία μπροστά από το κτίριο Παπαστράτου, όπου θα έχουν πλέον την ευκαιρία να τη θαυμάζουν και να φωτογραφίζονται πολίτες και επισκέπτες του Βόλου.

Η Αργώ άλλωστε σύμφωνα με το σχεδιασμό της δημοτικής αρχής θα είναι από τα βασικά αξιοθέατα της πόλης για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Κατά τ’ άλλα ο μπλε ουρανός θα επεκταθεί στη Δημητριάδος και σε κάθετους σε αυτή δρόμους, θα στηθούν δύο φάτνες με ζωντανά ζωάκια, σοκαλατούπολη στην πλατεία Πανεπιστημίου, χωριό του Αϊ Βασίλη και παγοδρόμιο στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, ενώ το τρενάκι που είχε δρομολογηθεί και πέρυσι θα εκτελεί κυκλικά δρομολόγια στο κέντρο της πόλης.

Θα υπάρχει επίσης πλούσιο καθημερινό πρόγραμμα εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους και στόχος είναι η πανελλήνια και όχι μόνο προβολή του Βόλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια