Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Αφιέρωμα με σύνθημα «Υιοθέτησέ με»

Η ανάδειξη των αρχαίων θεάτρων, ειδικότερα των αγνώστων στο ευρύ κοινό, η εξεύρεση πόρων και η ένταξή τους στην καθημερινότητα είναι ο...

Αφιέρωμα με σύνθημα «Υιοθέτησέ με»

Η ανάδειξη των αρχαίων θεάτρων, ειδικότερα των αγνώστων στο ευρύ κοινό, η εξεύρεση πόρων και η ένταξή τους στην καθημερινότητα είναι ο κύριος στόχος της Κίνησης Πολιτών «Διάζωμα» που έκλεισε πέντε χρόνια συνεργασίας με το Βαρβάκειο Πρότυπο Γυμνάσιο, παρουσιάζοντας τις δράσεις της την περασμένη Τετάρτη στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Υιοθέτησέ με: Τα μνημεία έχουν μέσα τους ψυχή», την οποία επιμελήθηκαν μαθητές του σχολείου στην αίθουσα εκδηλώσεων των Γενικών Αρχείων του Κράτους.

Με κεντρικό σύνθημα τη σιωπηλή παράκληση «Υιοθέτησέ με», οι μαθητές παρουσίασαν ένα σύντομο οπτικοακουστικό αφιέρωμα, δημιούργημα των μαθητών της Β2 τάξης, Γιάννη Κατσούλη και Γιώργου Κουρή. Ο πρόεδρος του σωματείου, Σταύρος Μπένος, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ομιλία του στις πολλαπλές προσπάθειες που καταβάλλονται για την επίτευξη των στόχων του «Διαζώματος» καθώς και στο ως σήμερα παραχθέν έργο. Συντονίστρια της εκδήλωσης και υπεύθυνη για το ψηφιακό αφιέρωμα ήταν η αρχαιολόγος Μαίρη Μπελογιάννη.


Πηγή: Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια