Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης: Εκπαιδευτικό εργαστήριο χαρακτηρικής

Το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τη ζωγράφο/χαράκτρια Κυριακή Φωτιάδου, διοργανώνει Εκπαιδευτικό Εργαστήριο Χα...


Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης: Εκπαιδευτικό εργαστήριο χαρακτηρικής

Το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τη ζωγράφο/χαράκτρια Κυριακή Φωτιάδου, διοργανώνει Εκπαιδευτικό Εργαστήριο Χαρακτικής.

Ως παράλληλη δράση στο πλαίσιο της περιοδικής έκθεσης με τίτλο «ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΝΤΑΣ (Σ)ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ: ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ» που εντάχθηκε στον επετειακό εορτασμό του Ευρωπαϊκού Έτους Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2018.

To εργαστήριο θα υλοποιείται καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης (οι ημερομηνίες της επόμενης συνάντησης θα ανακοινώνονται έγκαιρα) και θα αποτελείται από δύο συναντήσεις ανά δεκαπενθήμερο.

Απευθύνεται σε ενήλικες που επιθυμούν να εξοικειωθούν με τη χαρακτική τέχνη γνωρίζοντας όλα τα στάδια της, από τη χάραξη και το μελάνωμα, μέχρι την τελική εκτύπωση. Πριν την πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση στην έκθεση. Η συμμετοχή στο εργαστήριο είναι δωρεάν.

Κύκλος Απριλίου

1η συνάντηση: Σάββατο 6 Απριλίου 2019, 10.00-13.00
2η συνάντηση: Σάββατο 13 Απριλίου 2019, 11.00-13.00

Δηλώσεις συμμετοχής: 1-4-2019 έως 5-4-2019 στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης amth@culture.gr

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 12 άτομα. Για την επιλογή των συμμετεχόντων θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Εκπαιδευτικό Εργαστήριο Χαρακτικής μπορείτε να απευθυνθείτε στην αρχαιολόγο του ΑΜΘ κ. Ζιωγάνα Μερόπη (2313 310243).


Πηγή: ΑΜΘ

Δεν υπάρχουν σχόλια