Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Ο αγαπημένος κάτοικος της Αγίας Σοφίας δεν είναι καλά...

Δεκαέξι χρόνια μπορεί να μην είναι πολλά για έναν άνθρωπο, αλλά για μια γάτα, είναι μια ηλικία που λίγες την φθάνουν. Η υγεία του αγαπημένου...

Ο αγαπημένος κάτοικος της Αγίας Σοφίας δεν είναι καλά...

Δεκαέξι χρόνια μπορεί να μην είναι πολλά για έναν άνθρωπο, αλλά για μια γάτα, είναι μια ηλικία που λίγες την φθάνουν.

Η υγεία του αγαπημένου κατοίκου της Αγίας Σοφίας, του Gli, δυστυχώς, δεν πάει και τόσο καλά.

Η ενημέρωση για την υγεία του προήλθε μέσω μιας δημοσίευσης με βίντεο στον λογαριασμό του Gli στο Instagram την περασμένη Πέμπτη. Οι κτηνίατροι που τη φρόντιζαν είπε ότι ήταν βρίσκεται υπό παρακολούθηση 24 ώρες το 24ωρο και την φροντίζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.



Ο Gli, ο οποίος είναι περίπου 80 ετών σε ανθρώπινα χρόνια, έχει απομονωθεί και λαμβάνει θεραπεία από τότε που αρρώστησε στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Η διάσημη γάτα έχει πάνω από 107.000 followers στο Instagram και ζει στην Αγία Σοφία τα τελευταία 16 χρόνια. Ξεχωρίζει από τα μεγάλα λαμπερά πράσινα μάτια της. Ανάμεσα στις διάσημες προσωπικότητες που γοητεύτηκαν από την ομορφιά της είναι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος πιάστηκε από τον τηλεοπτικό φακό να την χαϊδεύει κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του στην Κωνσταντινούολη το 2009.

Παρά το γεγονός ότι η Αγία Σοφία μετατράπηκε σε τζαμί, οι τουρκικές αρχές διαβεβαίωσαν το κοινό ότι ο Gli θα παραμείνει στο σπίτι του.


Πηγή: Daily Sabah

Δεν υπάρχουν σχόλια