Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Βραδιά όπερας στον κήπο του Βυζαντινού και Χριστιανικού μουσείου

Στο πλαίσιο του 9ου Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας (8 - 30 Αυγούστου 2014),  ο Σύλλογος των Φίλων του Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας ...



Στο πλαίσιο του 9ου Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας (8 - 30 Αυγούστου 2014),  ο Σύλλογος των Φίλων του Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας με την πολύτιμη συνεργασία του Συλλόγου των Φίλων του Βυζαντινού Μουσείου διοργανώνουν μια Βραδιά Όπερας, ως προ-φεστιβαλική συναυλία στην Αθήνα, στον πανέμορφο κήπο του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου. την Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014, στις 21:00.

Oι λυρικοί καλλιτέχνες Τζούλια Σουγλάκου (υψίφωνος), Ειρήνη Καράγιαννη (υψίφωνος) και Βαγγέλης Χατζησίμος (τενόρος), με τη συνοδεία του Δημήτρη Γιάκα στο πιάνο θα ερμηνεύσουν άριες και ντουέτα από έργα των Τόστι, Μπιζέ, Όφενμπαχ, Μπελίνι, Μασκάνι, Πονκιέλλι και Σαμάρα.


Το Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας, το 2014 γίνεται 9 χρόνων, και παρά τις δύσκολες συνθήκες διατηρεί αλώβητο το στίγμα της ποιότητάς του. Τα τελευταία τρία χρόνια εκτός από τις κύριες εκδηλώσεις του στην Αίγινα, έχει καθιερώσει και Προφεστιβαλικές διοργανώσεις στην Αθήνα με την καθοριστική υποστήριξη του δραστήριου Συλλόγου Φίλων του Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας, και στόχο τόσο την προσφορά καλλιτεχνικού έργου όσο και την οικονομική υποστήριξη του κυρίως Φεστιβάλ της Αίγινας. 

Για την οικονομική ενίσχυση του 9ου Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας και του Συλλόγου των Φίλων του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου

Τιμή εισιτηρίου: 25€ ενιαίο
Διάρκεια: 1ώρα και 20΄

Πληροφορίες- προπώληση εισιτηρίων Ticket Services 
τηλ: 210 72 34 567,  www.ticketservices.gr,  info@ticketservices.gr 



Δεν υπάρχουν σχόλια