Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Το πρώτο Ελληνικό φίλμ για την συντήρηση υφάσματος

Το πρώτο ελληνικό φιλμ για την συντήρηση υφασμάτων δημιουργήθηκε από το εργαστήριο συντήρησης υφάσματος του Α.ΤΕΙ Ιονίων Νήσων από τ...


Το πρώτο Ελληνικό φίλμ για την συντήρηση υφάσματος

Το πρώτο ελληνικό φιλμ για την συντήρηση υφασμάτων δημιουργήθηκε από το εργαστήριο συντήρησης υφάσματος του Α.ΤΕΙ Ιονίων Νήσων από την σπουδάστρια της Κατεύθυνσης Συντήρησης Πολιτισμικής Κληρονομιάς του Α.ΤΕΙ Ιονίων Νήσων κα. Ιλόνα Ντελιανίδου και την επιμέλεια του δρ. Χρήστου Χ. Καρύδη. 

Σκοπός του εισαγωγικού εκπαιδευτικού φιλμ είναι η παρουσίαση των βασικών τεχνικών συντήρησης υφάσματος σε φοιτητές και επιμελητές υφασμάτινων συλλογών που είναι υπεύθυνοι για την μελλοντική διατήρηση τους.


Επιστημονική επιμέλεια– Σενάριο: Δρ. Χρήστος Χ. Καρύδης, Βοηθός Επιμέλειας – Άννα Κοτζαμάνη Σκηνοθεσία: – Μοντάζ: Ιλόνα Ντελιανίδου, Καμέρα: Ιλόνα Ντελιανίδου, Χρήστος Φαραός, Νίκος Ζάμπας, 

Παραγωγή: – Iοnioan Channel , 

Τεχνική Επιμέλεια:  Χρήστος Φαράος 

Επίσης συμμετείχαν οι σπουδαστές του ΑΤΕΙ Ιονίων Νήσων: Αννα Κοτζαμανη, Άννα Γιατράκου, Ηλιάννα Τινιακού, Έφη Καρασαρλίδου, Γιώτα Φανού, Νίκη Πανταζίδου, Εκλέντ Μπέγκο, Γεώργιος Παπαδήμας, Μαρία Όλγα, Ανθή Κουρή, Αλεξάνδρα Οικονόμου, Φένια Κουφού και Αθηνά Κοστελίδου. 



Δεν υπάρχουν σχόλια