Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για το 3ο Συνέδριο της ΕΣΔΙΑΠΟΚ

Το 3ο Συνέδριο της Εταιρείας Συμβούλων Διαχείρισης Πολιτιστικής Κληρονομιάς (ΕΣΔΙΑΠΟΚ) θα διεξαχθεί στις 31 Μαρτίου - 1 Απριλίου 2017 ...

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για το 3ο Συνέδριο της ΕΣΔΙΑΠΟΚ

Το 3ο Συνέδριο της Εταιρείας Συμβούλων Διαχείρισης Πολιτιστικής Κληρονομιάς (ΕΣΔΙΑΠΟΚ) θα διεξαχθεί στις 31 Μαρτίου - 1 Απριλίου 2017 στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων, Ακαδημίας 50.

Στόχος του 3ου συνεδρίου είναι η συζήτηση θεωρητικών και πρακτικών ζητημάτων αναφορικά με την διαχείριση της πολιτιστικής κληρονομιάς στο πλαίσιο των σύγχρονων παγκόσμιων περιβαλλοντικών, οικονομικών και κοινωνικών προκλήσεων.

Σας προσκαλούμε να υποβάλετε περιλήψεις για παρουσιάσεις που να σχετίζονται με από τις παρακάτω ενότητες ή να άπτονται άλλων σύγχρονων προκλήσεων. Επί παραδείγματι, οι παρουσιάσεις μπορεί να έχουν θέμα: 
  • Τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν όσοι ασχολούνται με τη διαχείριση της πολιτιστικής κληρονομιάς στο πλαίσιο της οικονομικής κρίσης.
  • Το ρόλο της πολιτιστικής κληρονομιάς και της πολιτιστικής διαχείρισης στην ένταξη προσφύγων στην ελληνική κοινωνία.
  • Τη διαχείριση και προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς στο πλαίσιο έντονων καιρικών φαινόμενων που αποτελούν απόρροια της κλιματικής αλλαγής.
  • Τη διαχείριση και προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς σε εμπόλεμες περιοχές.
Οι παραπάνω θεματικές αποτελούν ορισμένα μόνο παραδείγματα.

Οι περιλήψεις, 300 λέξεων, θα πρέπει να σταλούν μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2017 στη διεύθυνση esdiapok.conference2017@gmail.com .

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε στην παραπάνω διεύθυνση.

Κόστος παρακολούθησης: 15 ευρώ
Για τα μέλη της ΕΣΔΙΑΠΟΚ: δωρεάν
Για Φοιτητές: 12 ευρώ
Ομιλητές: 15 ευρώ ημερησίως

Λίγα λόγια για την ΕΣΔΙΑΠΟΚ

Ένα νεοφυές, μη κερδοσκοπικό, πολιτιστικό σωματείο με στόχο να συμβάλλει στη διαρκή προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς, τη βιώσιμη διαχείρισή της προς όφελος του κοινωνικού συνόλου και στη συνάντηση των ανθρώπων που ασχολούνται επαγγελματικά με αυτό το πεδίο. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες μας και το πώς μπορείτε να γίνετε μέλη θα βρείτε στο ιστολόγιο μας esdiapok.blogspot.com .

Πηγή: ΕΣΔΙΑΠΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια