Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Πολιτιστική Διαχείριση και Παγκόσμιες Προκλήσεις

Η ΕΣΔΙΑΠΟΚ, στο πλαίσιο της ανάπτυξης δράσεων προβολής και εκπαίδευσης για την προώθηση ορθών αρχών και αποτελεσματικών πρακτικών στη ...

3ο Συνέδριο ΕΣΔΙΑΠΟΚ: Πολιτιστική Διαχείριση και Παγκόσμιες Προκλήσεις

Η ΕΣΔΙΑΠΟΚ, στο πλαίσιο της ανάπτυξης δράσεων προβολής και εκπαίδευσης για την προώθηση ορθών αρχών και αποτελεσματικών πρακτικών στη διαχείριση της πολιτιστικής κληρονομιάς, διοργανώνει το τρίτο της συνέδριο με γενικό τίτλο «Πολιτιστική Διαχείριση και Παγκόσμιες Προκλήσεις». 

Μετά την επιτυχία του δεύτερου συνεδρίου, που πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 2015 με περισσότερους από 200 συμμετέχοντες και είχε ως κεντρικό θέμα την χαρτογράφηση της πολιτιστικής διαχείρισης στην Ελλάδα και τις σύγχρονες προκλήσεις, το τρίτο συνέδριο έχει ως στόχο τη συζήτηση θεωρητικών και πρακτικών ζητημάτων σχετικών με τη διαχείριση της πολιτιστικής κληρονομιάς στο πλαίσιο των σύγχρονων παγκόσμιων περιβαλλοντικών, οικονομικών και κοινωνικών προκλήσεων. 

3ο Συνέδριο ΕΣΔΙΑΠΟΚ: Πολιτιστική Διαχείριση και Παγκόσμιες Προκλήσεις

Η ΕΣΔΙΑΠΟΚ είναι ένα νεοφυές, μη κερδοσκοπικό, πολιτιστικό σωματείο που έχει ως στόχο να συμβάλλει στη διαρκή προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς και τη βιώσιμη διαχείρισή της προς όφελος του κοινωνικού συνόλου. Κοινός τόπος όλων των δράσεων του σωματείου είναι η ανάπτυξη ενός ανοιχτού διαλόγου με επαγγελματίες και αποφοίτους του κλάδου της διαχείρισης πολιτιστικής κληρονομιάς και πολιτισμικών αγαθών, με απώτερο σκοπό τη δημιουργία προϋποθέσεων για την βιωσιμότητα της πολιτιστικής κληρονομιάς, καθώς και την ανάπτυξη μιας ευρύτερης πολιτισμικής παιδείας.

3ο Συνέδριο ΕΣΔΙΑΠΟΚ: Πολιτιστική Διαχείριση και Παγκόσμιες Προκλήσεις


Γενικές πληροφορίες

Ημερομηνίες: 31 Μαρτίου – 1 Απριλίου 2017 
Χώρος: Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων, Αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης», Ακαδημίας 50, Αθήνα

Κρατήσεις 

Απαραίτητη η κράτηση θέσης: https://www.eventbrite.com/e/3-tickets-32881696038

Πρόγραμμα

Το πρόγραμμα του συνεδρίου

Κόστος παρακολούθησης

Μέλη ΕΣΔΙΑΠΟΚ: Δωρεάν  
Γενική είσοδος: 15€ (και για τις 2 ημέρες)
Φοιτητές: 12€ (απαραίτητη επίδειξη πάσου)

3ο Συνέδριο ΕΣΔΙΑΠΟΚ: Πολιτιστική Διαχείριση και Παγκόσμιες Προκλήσεις

Επικοινωνία 

Email: esdiapok@gmail.com
#esdiapokconference


Δεν υπάρχουν σχόλια