Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Πάτρα: Κωφοί καλλιτέχνες, απόφοιτοι της Καλών Τεχνών, εκθέτουν τα έργα τους

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αχαΐας συνδιοργανώνει όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της, με το Ειδικό Νηπιαγωγείο/Δημοτικό Σχολείο Κωφών και Βαρ...


Πάτρα: Κωφοί καλλιτέχνες, απόφοιτοι της Καλών Τεχνών, εκθέτουν τα έργα τους

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αχαΐας συνδιοργανώνει όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της, με το Ειδικό Νηπιαγωγείο/Δημοτικό Σχολείο Κωφών και Βαρηκόων Πάτρας, την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών και το Γραφείο Διασύνδεσης της Σχολής, στο νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών, μία περιοδική εικαστική έκθεση με έργα κωφών καλλιτεχνών, Αποφοίτων της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, από το Σάββατο 17 Μαρτίου έως και τις 30 Απριλίου 2018.

Τίτλος της έκθεσης είναι «Ταυτότητες» ενώ τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 στις 19.00 το απόγευμα.

Στο πλαίσιο της περιοδικής εικαστικής έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στο αμφιθέατρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Πατρών οι εξής ομιλίες:

Την Παρασκευή 20 Απριλίου 2018 και ώρα 20.00 ομιλία του κ. Πάνου Πανόπουλου, Ανθρωπολόγου, Επίκουρου Καθηγητή Πανεπιστημίου Αιγαίου με θέμα: “Η φωνή στον κόσμο των κωφών όπως αυτή εμφανίζεται μέσα από τα έργα κωφών εικαστικών”.

Η είσοδος  στην  έκθεση  και στις ομιλίες θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας της έκθεσης: Τρίτη έως και Κυριακή,  ώρες: 8.00-15.00.

Περισσότερες πληροφορίες: 
Εφορεία Αρχαιοτήτων Αχαΐας, 
Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών, 
Δ/νση: Ν.Ε.Ο Πατρών-Αθηνών 38-40, τηλ.: 2613 616100.


Πηγή: The Best News

Δεν υπάρχουν σχόλια