Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

ΕΛΣΤΑΤ: Μειώθηκαν οι επισκέπτες στα μουσεία, αλλά αυξήθηκαν οι εισπράξεις

Μείωση 5,5% στον αριθμό των επισκεπτών στα μουσεία της χώρας, αλλά αύξηση των εισπράξεων κατά 6,6%, τον Μάρτιο φέτος, κατέγραψε η ΕΛ...


ΕΛΣΤΑΤ: Μειώθηκαν οι επισκέπτες στα μουσεία, αλλά αυξήθηκαν οι εισπράξεις

Μείωση 5,5% στον αριθμό των επισκεπτών στα μουσεία της χώρας, αλλά αύξηση των εισπράξεων κατά 6,6%, τον Μάρτιο φέτος, κατέγραψε η ΕΛΣΤΑΤ.

Μειωμένα ποσοστά στον αριθμό των επισκεπτών στα μουσεία της χώρας μας καταγράφηκαν για τον Μάρτιο, ωστόσο οι εισπράξεις αυξήθηκαν.   

Σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, μείωση της τάξης του 5,5% σημειώθηκε στον αριθμό των επισκεπτών στα μουσεία της χώρας τον Μάρτιο του 2019, ενώ μειώθηκαν και οι επισκέπτες ελεύθερης εισόδου κατά 14,8%.   

Ωστόσο, αυξήθηκαν οι εισπράξεις κατά 6,6%. Το α' τρίμηνο, παρατηρείται αύξηση 1,6% στους επισκέπτες των μουσείων και μείωση κατά 4,6% στους επισκέπτες ελεύθερης εισόδου, ενώ οι εισπράξεις παρουσίασαν αύξηση 12,4%.   

Σύμφωνα επίσης με την ΕΛΣΤΑΤ, στους αρχαιολογικούς χώρους υπήρξε τον Μάρτιο αύξηση των επισκεπτών κατά 0,8%, μείωση των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου κατά 8,1%, ενώ οι εισπράξεις παρουσίασαν αύξηση 12,5%.   

Το α' τρίμηνο, παρατηρείται αύξηση των επισκεπτών κατά 1,9% και μείωση κατά 0,5% των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου, ενώ οι εισπράξεις παρουσίασαν αύξηση κατά 8%.   

Πηγή: LiFO, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια