Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Θερινή Αστική Κατασκήνωση 2020 από το Μουσείο Ηρακλειδών

Το κτήριο στο 16 της οδού Ηρακλειδών στο Θησείο, διατηρώντας τη θαλπωρή του φιλικού σπιτικού περιβάλλοντος, φέτος θα υποδεχθεί μια μικ...

Θερινή Αστική Κατασκήνωση 2020 από το Μουσείο Ηρακλειδών

Το κτήριο στο 16 της οδού Ηρακλειδών στο Θησείο, διατηρώντας τη θαλπωρή του φιλικού σπιτικού περιβάλλοντος, φέτος θα υποδεχθεί μια μικρή ομάδα παιδιών στα οποία θα προσφέρει ασφάλεια, υγιεινή, αλλά και ψυχαγωγία και γνώση.

Με κεντρικό άξονα την ασφάλεια των παιδιών και των οικογενειών που μας τα εμπιστεύονται, αυτό το καλοκαίρι διοργανώνουμε μία μικρή σε συμμετοχές αλλά μεγάλη σε διάρκεια και πάντα πλούσια σε περιεχόμενο, θερινή κατασκήνωση.

Το κτήριο στο 16 της οδού Ηρακλειδών στο Θησείο, διατηρώντας τη θαλπωρή του φιλικού σπιτικού περιβάλλοντος, φέτος θα υποδεχθεί μια μικρή ομάδα παιδιών στα οποία θα προσφέρει ασφάλεια, υγιεινή, αλλά και ψυχαγωγία και γνώση.



Το ολοήμερο πρόγραμμά μας, από τις 8:00 το πρωί ως τις 4:00 το απόγευμα, είναι οργανωμένο σε εβδομαδιαίους κύκλους και θα προσφέρεται όλο το καλοκαίρι, χωρίς διακοπή.

Στις άνετες, φυσικά αεριζόμενες αίθουσες, στην ασφαλή πανέμορφη μικρή αυλή μας, στον θαυμαστό εκθεσιακό μας χώρο και στα δύο κτήρια που στεγάζεται το Μουσείο Ηρακλειδών, θα περάσουμε ξένοιαστες, χαρούμενες, ποιοτικές διακοπές

Τα πρωτότυπα εκπαιδευτικά εργαστήριά μας είναι ειδικά σχεδιασμένα από τους επιστημονικούς συνεργάτες μας, για παιδιά ηλικίας 5-11 ετών και αντλούν το περιεχόμενό τους από τον φυσικό, ιστορικό και μυθολογικό πλούτο της πατρίδας μας!

Ενδεικτικά, αναφέρονται οι ενότητες
  • Τα Γρανάζια του Χρόνου με τη Λίλα Πατσιάδου, αρχαιολόγο.
  • Του Κόσμου οι Πολιτισμοί σ’ ένα Μουσείο με τη Ρωξάνη Γιάννου, ιστορικό της τέχνης, εικαστικό
  • Λογοτεχνία, storytelling με τη συγγραφέα Σταυρούλα Σκαλίδη
  • Stem & Aρχαιότητα – Μαθηματικά με τη Μαρία Μουτάφη, πολιτικό μηχανικό, εκπαιδευτικό
  • Από το Μύθο στην Ιστορία με την Εύα Μπάδα, αρχαιολόγο

Τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα εγγραφής σε έναν ή περισσότερους από τους ανεξάρτητους εβδομαδιαίους κύκλους του θερινού προγράμματος, που θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020 μέχρι και την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020.

Οι συμμετέχοντες, θα χωριστούν σε ολιγομελή τμήματα τηρώντας μαζί με τους μουσειοπαιδαγωγούς και το προσωπικό του μουσείου, όλες τις οδηγίες προφύλαξης από τον covid 19:

-Καθημερινά, θερμομέτρηση κατά την είσοδο
-Απολύμανση χεριών
-Αποστάσεις
-Μάσκα
-Ατομικά κιτ υλικών

Κόστος συμμετοχής 120€ / εβδομάδα. Προβλέπονται εκπτώσεις για δεύτερο παιδί ή για συμμετοχή σε περισσότερες της μιας εβδομάδες. Επικοινωνήστε μαζί μας στο edu@herakleidon.org για να εξετάσουμε από κοινού την περίπτωσή σας

Το κόστος περιλαμβάνει τα υλικά των εργαστηρίων, οργανωμένα σε ατομικά κιτ. Στο κόστος δεν περιλαμβάνονται τα γεύματα (κολατσιό, μεσημεριανό) τα οποία στέλνονται έτοιμα από τους γονείς, και το προσωπικό του μουσείου φροντίζει για το υγιεινό σερβίρισμά τους στα παιδιά.

Ταυτότητα Εκδήλωσης

Ημερομηνία:

Δευτέρα έως Παρασκευή, όλες τις εβδομάδες από 29/6 έως 28/8 | Ώρα: 08.00 - 16:00 | Όλα τα παιδιά από 5 έως 11 ετών

Τοποθεσία:

Μουσείο Ηρακλειδών, Ηρακλειδών 16, Θησείο

Eισιτήρια:

120€ / εβδομάδα || Επικοινωνήστε για ειδικές τιμές σε ειδικές περιπτώσεις

Πληροφορίες / Κρατήσεις:

Τηλ.: 210 3461981 και 211 215 0497 | edu@herakleidon.org  | herakleidon-art.gr


Πηγή: CultureNow

Δεν υπάρχουν σχόλια