Page Nav

HIDE
HIDE_BLOG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

latest

Μουσείο Ακρόπολης: Δωρεάν θεματική ξενάγηση για τα παιδιά

Το Μουσείο Ακρόπολης σε καλεί να ζήσεις διαφορετικά ένα πρωινό Σαββάτου! Μέσα από τη θεματική παρουσίαση Σάββατο στο Μουσείο με 20+1 αριστου...

Μουσείο Ακρόπολης: Δωρεάν θεματική ξενάγηση για τα παιδιά

Το Μουσείο Ακρόπολης σε καλεί να ζήσεις διαφορετικά ένα πρωινό Σαββάτου! Μέσα από τη θεματική παρουσίαση Σάββατο στο Μουσείο με 20+1 αριστουργήματα και με δωρεάν ξενάγηση στο Μουσείο Ακρόπολης.

Κάθε Σάββατο έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2022 το Μουσείο Ακρόπολης σε συνεργασία με τους υπεύθυνους αρχαιολόγους δίνουν σε όλους τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τις κρυφές ιστορίες 20+1 αριστουργημάτων που περιλαμβάνονται στους εκθεσιακούς του χώρους.

Η θεματική αυτή παρουσίαση των συγκεκριμένων εκθεμάτων λαμβάνει χώρα κάθε Σάββατο στις 12.30 μ.μ. στην ελληνική γλώσσα και στις 10.30 π.μ. αντιστοίχως για τους αγγλόφωνους επισκέπτες. 

Η συνολική της διάρκεια είναι 90 λεπτά χωρίς επιπλέον κόστος για τους συμμετέχοντες. Απαραίτητη προϋπόθεση η έκδοση εισιτηρίου εισόδου για τους ενηλίκους και μηδενικού εισιτηρίου για τα παιδιά. Ενημερωθείτε για το κόστος εισιτηρίων εδώ.

Εγγραφές γίνονται την ημέρα της παρουσίασης στο Γραφείο Πληροφοριών του Μουσείου.

Έως 30 επισκέπτες ανά παρουσίαση. Τηρείται σειρά προτεραιότητας. Συστήνεται εγγραφή στο πρόγραμμα πριν την αγορά εισιτηρίου. Ομαδικές εγγραφές (άνω των 10 ατόμων) δεν γίνονται. 

Η παρουσίαση πραγματοποιείται με τη χρήση ακουστικών συσκευών (whisper), οι οποίες χορηγούνται από το Γραφείο Πληροφοριών με την προσωρινή παράδοση επίσημου εγγράφου ταυτοποίησης (Δελτίο Ταυτότητας, Δίπλωμα Οδήγησης, Διαβατήριο).

Διαβάστε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες.


Πηγή: Μουσείο Ακρόπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια